Untitled Document
 Насловна  Мапа на сајтот   mak   eng


6/25/2019 

Мени
 Профил на општината
 Градоначалник и совет
 Организациона поставеност на секторите
 Месни заедници
 Спорт и млади
 Документација
 Издавачка дејност (Службени гласници)
 Формулари и жиро сметки
 Информативен центар
 Детални урбанистички планови
 Актуелни тендери
 Верификувани документи од Советот
 Карта на општината
 Контакт
 Училишен спорт
 Унија на спортски педагози-Кисела Вода
 ЈКП Комуналец - Кисела Вода
 Извештаи за стратегиска оценка на животната средина
 Оттуѓување на градежно земјиште - актуелни објави
 Известувања
 Извештај на Координаторот за еднакви можности на жените и мажите за 2012 година на Општина Кисела Вода

 
Дел од улиците “Сава Ковачевиќ” и “Народни Херои” ќе бидат затворени за сообраќај за време на викендот
14.09.2011

Престојниот викенд заради изведување на градежно – бетонски работи за изградба на атмосферска канализациона мрежа, затворени за сообраќај ќе бидат дел од улиците “Сава Ковачевиќ” и “Народни Херои”, во населбата Кисела  Вода. Имено, заради поставување на шахти, во сабота (17.09) и недела (18.09), улицата “Сава Ковачевиќ” на потегот од автосервисот “Мечкаров” до крстосницата со ул. “14-ти Декември” и улицата “Народни Херои” на потегот од ресторанот “Ексклузив” до крстосницата со “Георги Димитров”, ќе бидат затворени за сообраќај.
Фирмата “Вардар градба”, која ги врши градежните активности, ќе има поставени патна сигнализација за променетиот сообраќаен режим.
Untitled Document

Пребарување
Внесете клучни зборови:
  во
 
Анкета
Дали сте задоволни од ажурирањето на веб-страната со нови информации?
Да
Не
резултати
 
Актуелно
 Архива
 Дискусии

http://www.kiselavoda.gov.mk/217/Cetirigodisna brosura Rabotna Verzija_5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Broshura KV.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/opstina kisela voda brosura A5 za meil korekcija.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/brosura A5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/ednagodina.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Prezentacija MEEP Kisela Voda 2010-2014 FINAL.pdf
http://kiselavoda.gov.mk/mak/index.asp?id=273
http://kiselavoda.gov.mk/mak/diskusii.asp?temaid=1
www.mt.com.mk
 
     
Copyright © 2005 Municipality of Kisela Voda, All rights reserved