Untitled Document
 Насловна  Мапа на сајтот   mak   eng


6/24/2019 

Мени
 Профил на општината
 Градоначалник и совет
 Организациона поставеност на секторите
 Месни заедници
 Спорт и млади
 Документација
 Издавачка дејност (Службени гласници)
 Формулари и жиро сметки
 Информативен центар
 Детални урбанистички планови
 Актуелни тендери
 Верификувани документи од Советот
 Карта на општината
 Контакт
 Училишен спорт
 Унија на спортски педагози-Кисела Вода
 ЈКП Комуналец - Кисела Вода
 Извештаи за стратегиска оценка на животната средина
 Оттуѓување на градежно земјиште - актуелни објави
 Известувања
 Извештај на Координаторот за еднакви можности на жените и мажите за 2012 година на Општина Кисела Вода

 
Во недела ќе се освети црквата “Св. Преображение” на Теферич
06.10.2011

На ден 09.10.2011 година (Недела) со почеток во 08:30 часот ќе започне осветувањето на црквата “Св. Преображение” на Теферич. Црквата се градеше во изминатите три години, а средствата за нејзината изградба ги обезбедија општината Кисела Вода во соработка со неколку спонзори.
Црквата е со висина од осум метри и широчина од пет метри, а во близина на црквата се изгради и камбанарија. Истовремено, општината Кисела Вода заедно со неколку спонзори партерно и хортикултурно го уреди околниот простор.
Осветувањето на црквата ќе го изврши Поглаварот на Македонската Православна Црква, Архиепископот Охридски и Македонски, Г.Г. Стефан. На осветувањето ќе присуствуваат градоначалникот на општина Кисела Вода, Марјан Ѓорчев и претседателот на Советот на општината, Звонко Спасовски. 
Untitled Document

Пребарување
Внесете клучни зборови:
  во
 
Анкета
Дали сте задоволни од ажурирањето на веб-страната со нови информации?
Да
Не
резултати
 
Актуелно
 Архива
 Дискусии

http://www.kiselavoda.gov.mk/217/Cetirigodisna brosura Rabotna Verzija_5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Broshura KV.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/opstina kisela voda brosura A5 za meil korekcija.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/brosura A5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/ednagodina.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Prezentacija MEEP Kisela Voda 2010-2014 FINAL.pdf
http://kiselavoda.gov.mk/mak/index.asp?id=273
http://kiselavoda.gov.mk/mak/diskusii.asp?temaid=1
www.mt.com.mk
 
     
Copyright © 2005 Municipality of Kisela Voda, All rights reserved