Untitled Document
 Насловна  Мапа на сајтот   mak   eng


6/24/2019 

Мени
 Профил на општината
 Градоначалник и совет
 Организациона поставеност на секторите
 Месни заедници
 Спорт и млади
 Документација
 Издавачка дејност (Службени гласници)
 Формулари и жиро сметки
 Информативен центар
 Детални урбанистички планови
 Актуелни тендери
 Верификувани документи од Советот
 Карта на општината
 Контакт
 Училишен спорт
 Унија на спортски педагози-Кисела Вода
 ЈКП Комуналец - Кисела Вода
 Извештаи за стратегиска оценка на животната средина
 Оттуѓување на градежно земјиште - актуелни објави
 Известувања
 Извештај на Координаторот за еднакви можности на жените и мажите за 2012 година на Општина Кисела Вода

 
Меморијалниот турнир “Бобан Трпков” одбележа мал јубилеј
14.11.2011

Вчера (13.11.2011год.), во спортската сала во населбата Драчево, по десетти пат се одржа традиционалниот меморијален турнир во мал фудбал “Бобан Трпков 2011”, во организација на здружението на граѓани “Бобан Трпков”, а под генерално покровителство на општина Кисела Вода. Во конкуренција на 4 екипи, составени од професионалци – вработени во Министерството за внатрешни работи, најдобри беа претставниците на Единицата за брзи интервенции, кои во финалето беа подобри од екипата на Единицата за специјални задачи, додека пак,  третопласирани беа екипите на полициската станица Драчево и тимот на “Алфа”.
Традиционално, се одржа и ревијален натпревар на кој учество зедоа екипите на агенциите за обезбедување “Лупус” и “Никоб”.
.
На меморијалниот турнир претходеше положување на свежо цвеќе и оддавање почит пред споменикот на Бобан Трпков, кој се наоѓа пред истоимената урбана заедница во н. Драчево.
Untitled Document

Пребарување
Внесете клучни зборови:
  во
 
Анкета
Дали сте задоволни од ажурирањето на веб-страната со нови информации?
Да
Не
резултати
 
Актуелно
 Архива
 Дискусии

http://www.kiselavoda.gov.mk/217/Cetirigodisna brosura Rabotna Verzija_5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Broshura KV.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/opstina kisela voda brosura A5 za meil korekcija.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/brosura A5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/ednagodina.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Prezentacija MEEP Kisela Voda 2010-2014 FINAL.pdf
http://kiselavoda.gov.mk/mak/index.asp?id=273
http://kiselavoda.gov.mk/mak/diskusii.asp?temaid=1
www.mt.com.mk
 
     
Copyright © 2005 Municipality of Kisela Voda, All rights reserved