Untitled Document
 Насловна  Мапа на сајтот   mak   eng


6/24/2019 

Мени
 Профил на општината
 Градоначалник и совет
 Организациона поставеност на секторите
 Месни заедници
 Спорт и млади
 Документација
 Издавачка дејност (Службени гласници)
 Формулари и жиро сметки
 Информативен центар
 Детални урбанистички планови
 Актуелни тендери
 Верификувани документи од Советот
 Карта на општината
 Контакт
 Училишен спорт
 Унија на спортски педагози-Кисела Вода
 ЈКП Комуналец - Кисела Вода
 Извештаи за стратегиска оценка на животната средина
 Оттуѓување на градежно земјиште - актуелни објави
 Известувања
 Извештај на Координаторот за еднакви можности на жените и мажите за 2012 година на Општина Кисела Вода

 
Фаворитите не дозволија изненадување
07.03.2012

Во шаховската лига ништо ново. Фаворите ,,Кузман Јосифовски Питу“ и ,, Невена Георгиева Дуња“ не дозволија изненадување во 11-тото и во 12-тото коло. И,  двете екипи победија со максимални резултати и со идентични 21 бод се првопласирани на табелата. Трет на табелата е екипата на ,, Партенија Зографски“ со  освоени 17 бода,  додека четвртопласирана екипа е ,,Кирил Пејчиновик“ со освоени 12 бода. Инаку, токму ,,Кирилците“  во двете последни кола одиграа надвапати нерешено 2:2 со драчевските училишта ,,Рајко Жинзифов“ и ,,Кузман Шапкарев“. Последното коло од шаховската лига е на програмата  во вторник  на 13-ти а домаќин ќе бидат ОУ ,,Кузман Јосифовски Питу“.    Конечни резултати:11-то коло
Н.Г.Дуња -  П.Зографски  3:1
- Св.К.Охридски - К.Кепески 0:4
- К.Шапкарев  - К.Ј.Питу  0:4
- Р.Жинзифов - К.Пејчиновиќ  2:2


12-то коло
П.Зографски - Р.Жинзифов 3:1
К.Ј.Питу - Св.К.Охридски 4:0
К.Кепески - Н.Г. Дуња  0:4
К.Пејчиновиќ - К.Шапкарев 2:2Табела:
1. К.Ј.Питу  12 10 1 1 21
2. Н.Г.Дуња 12 10 1 1 21
3. П.Зографски 12 8 1 3 17
4. К.Пејчинович 12 4 4 2 12
5. Р.Жинзифов 12 3 3 6 9
6. К.Кепески 12 3 1 8 7
7. Св.К.Охридски 12 1 4 7 6
8. К.Шапкарев 12 0 3 9 3 
 

Untitled Document

Пребарување
Внесете клучни зборови:
  во
 
Анкета
Дали сте задоволни од ажурирањето на веб-страната со нови информации?
Да
Не
резултати
 
Актуелно
 Архива
 Дискусии

http://www.kiselavoda.gov.mk/217/Cetirigodisna brosura Rabotna Verzija_5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Broshura KV.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/opstina kisela voda brosura A5 za meil korekcija.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/brosura A5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/ednagodina.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Prezentacija MEEP Kisela Voda 2010-2014 FINAL.pdf
http://kiselavoda.gov.mk/mak/index.asp?id=273
http://kiselavoda.gov.mk/mak/diskusii.asp?temaid=1
www.mt.com.mk
 
     
Copyright © 2005 Municipality of Kisela Voda, All rights reserved