Untitled Document
 Насловна  Мапа на сајтот   mak   eng


8/18/2019 

Мени
 Профил на општината
 Градоначалник и совет
 Организациона поставеност на секторите
 Месни заедници
 Спорт и млади
 Документација
 Издавачка дејност (Службени гласници)
 Формулари и жиро сметки
 Информативен центар
 Детални урбанистички планови
 Актуелни тендери
 Верификувани документи од Советот
 Карта на општината
 Контакт
 Училишен спорт
 Унија на спортски педагози-Кисела Вода
 ЈКП Комуналец - Кисела Вода
 Извештаи за стратегиска оценка на животната средина
 Оттуѓување на градежно земјиште - актуелни објави
 Известувања
 Извештај на Координаторот за еднакви можности на жените и мажите за 2012 година на Општина Кисела Вода

 
“Македонија без отпад 2012” по вторпат во Општина Кисела Вода
04.10.2012

Во сабота, 06.10.2012 год., во периодот од 9.30 до 14 часот ќе се одржи акцијата “Македонија без отпад 2012”, иницирана од Граѓанската Асоцијација “Ајде Македонија” во соработка со Министерството за животна средина и просторно планирање, а со поддршка од Владата на Република Македонија преку соодветни тела и министерства. Во акцијата ќе земат учество административците од Општина Кисела Вода и ЈКП “Комуналец Кисела Вода”.
Акцијата на територијата на Општина Кисела Вода ќе биде спроведена на следните локации:
- Регионален пат Пинтија – Г. Лисиче
- Населба Усје месност Јурија
- 11 Октомври – трим патека
- 11 Октомври бараки и згради – топлана
- Пешачка патека помеѓу ул. “Благоја Гојан” и “Димо Хаџи Димов”
- Пат за Теферич
- Основни училишта на територијата на Општина Кисела Вода
Оваа акција е дел од светската кампања за чистење на отпадот “Let's Do it World 2012”. Сите заинтересирани граѓани кои сакаат да земат учество во акцијата, можат да се пријават на регистрацискиот пункт пред општината Кисела Вода во 9.30 часот, или на регистрациските пунктови на горенаведените локации за чистење каде ќе им бидат поделени инструкции за чистење, вреќи и ракавици.


 

Untitled Document

Пребарување
Внесете клучни зборови:
  во
 
Анкета
Дали сте задоволни од ажурирањето на веб-страната со нови информации?
Да
Не
резултати
 
Актуелно
 Архива
 Дискусии

http://www.kiselavoda.gov.mk/217/Cetirigodisna brosura Rabotna Verzija_5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Broshura KV.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/opstina kisela voda brosura A5 za meil korekcija.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/brosura A5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/ednagodina.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Prezentacija MEEP Kisela Voda 2010-2014 FINAL.pdf
http://kiselavoda.gov.mk/mak/index.asp?id=273
http://kiselavoda.gov.mk/mak/diskusii.asp?temaid=1
www.mt.com.mk
 
     
Copyright © 2005 Municipality of Kisela Voda, All rights reserved