Untitled Document
 Насловна  Мапа на сајтот   mak   eng


8/18/2019 

Мени
 Профил на општината
 Градоначалник и совет
 Организациона поставеност на секторите
 Месни заедници
 Спорт и млади
 Документација
 Издавачка дејност (Службени гласници)
 Формулари и жиро сметки
 Информативен центар
 Детални урбанистички планови
 Актуелни тендери
 Верификувани документи од Советот
 Карта на општината
 Контакт
 Училишен спорт
 Унија на спортски педагози-Кисела Вода
 ЈКП Комуналец - Кисела Вода
 Извештаи за стратегиска оценка на животната средина
 Оттуѓување на градежно земјиште - актуелни објави
 Известувања
 Извештај на Координаторот за еднакви можности на жените и мажите за 2012 година на Општина Кисела Вода

 
Се одржа осмиот меѓународен карате турнир “Маваши опен 2012”
15.10.2012

На 13.10.2012 год. (сабота) во спортската сала во нас. Драчево се одржа осмиот по ред меѓународен карате турнир “Маваши опен 2012”. Учество на турнирот земаа 38 екипи од Македонија, Србија и Бугарија со преку 340 натпреварувачи. Домаќинот на настанот, карате клубот “Маваши” од нас. Драчево, се претстави во одлично издание, односно од вкупно 20 натпреварувачи беа освоени 10 златни и 3 сребрени медали во сите конкуренции.
Меѓународниот турнир “Маваши опен” традиционално е поддржан од градоначалникот и Советот на општината Кисела Вода, за што на последната седница на Советот на општината за организација на овој турнир, општината издвои 60.000 денари.
Овој турнир претставува генерална проба за престојното државно првенство, кое ќе се одржи во Велес на 27-28.10.2012 година.

 


 

Untitled Document

Пребарување
Внесете клучни зборови:
  во
 
Анкета
Дали сте задоволни од ажурирањето на веб-страната со нови информации?
Да
Не
резултати
 
Актуелно
 Архива
 Дискусии

http://www.kiselavoda.gov.mk/217/Cetirigodisna brosura Rabotna Verzija_5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Broshura KV.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/opstina kisela voda brosura A5 za meil korekcija.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/brosura A5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/ednagodina.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Prezentacija MEEP Kisela Voda 2010-2014 FINAL.pdf
http://kiselavoda.gov.mk/mak/index.asp?id=273
http://kiselavoda.gov.mk/mak/diskusii.asp?temaid=1
www.mt.com.mk
 
     
Copyright © 2005 Municipality of Kisela Voda, All rights reserved