Untitled Document
 Насловна  Мапа на сајтот   mak   eng


8/25/2019 

Мени
 Профил на општината
 Градоначалник и совет
 Организациона поставеност на секторите
 Месни заедници
 Спорт и млади
 Документација
 Издавачка дејност (Службени гласници)
 Формулари и жиро сметки
 Информативен центар
 Детални урбанистички планови
 Актуелни тендери
 Верификувани документи од Советот
 Карта на општината
 Контакт
 Училишен спорт
 Унија на спортски педагози-Кисела Вода
 ЈКП Комуналец - Кисела Вода
 Извештаи за стратегиска оценка на животната средина
 Оттуѓување на градежно земјиште - актуелни објави
 Известувања
 Извештај на Координаторот за еднакви можности на жените и мажите за 2012 година на Општина Кисела Вода

 
Градинката “8-ми Март” ќе го одбележи доаѓањето на Есента
06.11.2012

Во пресрет на есента и престојниот празник 13-ти Ноември-роденден на главниот град Скопје, децата и вработените во  ЈДГ "8-ми Март"на општина Кисела Вода во Град Скопје, интензивно работат на реализирање на активности околу одбележувањето на Есента и роденденот на Градот.
Имено, на 13-ти Ноември со почеток во 10.00 часот во објектот "Расадник" ќе се реализира приредба по повод  славењето на убавините на есента, нејзините плодови, временските промени, и за сите убавини кое ова годишно време ни го дарува. Со оваа приредба, воедно ќе се прослави и роденденот на градот Скопје.
Слични активности за прославување на Есента ќе се реализираат и во останатите објекти на детските градинки. На овие активности ќе претходат попладневни работилници во кои активно учество ќе земат децата, воспитувачкиот и негувателскиот кадар и секако родителите.
           

Untitled Document

Пребарување
Внесете клучни зборови:
  во
 
Анкета
Дали сте задоволни од ажурирањето на веб-страната со нови информации?
Да
Не
резултати
 
Актуелно
 Архива
 Дискусии

http://www.kiselavoda.gov.mk/217/Cetirigodisna brosura Rabotna Verzija_5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Broshura KV.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/opstina kisela voda brosura A5 za meil korekcija.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/brosura A5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/ednagodina.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Prezentacija MEEP Kisela Voda 2010-2014 FINAL.pdf
http://kiselavoda.gov.mk/mak/index.asp?id=273
http://kiselavoda.gov.mk/mak/diskusii.asp?temaid=1
www.mt.com.mk
 
     
Copyright © 2005 Municipality of Kisela Voda, All rights reserved