Untitled Document
 Насловна  Мапа на сајтот   mak   eng


8/25/2019 

Мени
 Профил на општината
 Градоначалник и совет
 Организациона поставеност на секторите
 Месни заедници
 Спорт и млади
 Документација
 Издавачка дејност (Службени гласници)
 Формулари и жиро сметки
 Информативен центар
 Детални урбанистички планови
 Актуелни тендери
 Верификувани документи од Советот
 Карта на општината
 Контакт
 Училишен спорт
 Унија на спортски педагози-Кисела Вода
 ЈКП Комуналец - Кисела Вода
 Извештаи за стратегиска оценка на животната средина
 Оттуѓување на градежно земјиште - актуелни објави
 Известувања
 Извештај на Координаторот за еднакви можности на жените и мажите за 2012 година на Општина Кисела Вода

 
Градот Скопје ќе обележи локации за такси станици во Општина Кисела Вода
07.11.2012

Градот Скопје во следниот период ќе започне акција за обележување со хоризонтална и вертикална сигнализација на локациите за такси станици на територијата на општината Кисела Вода. Во општината Кисела Вода ќе се обележат пет локации за такси стојалишта во населбите Црниче, Пржино, Расадник и Кисела Вода. Такси стојалиштата ќе имаат капацитет за вкупно 24 такси возила.
Такси стојалиште со капацитет за 7 такси возила ќе се обележи на локација до црквата “Св. Петка”. Четири места за такси возилата ќе се обележат на последната автобуска станица на бр.“16” во Пржино, додека пет места за такси возила ќе се обележат пред бензинската пумпа на “Макпетрол”, односно веднаш до градинката “8-ми Март” во Расадник.
Две такси стојалишта со по четири места за такси возила ќе се обележат на ул. “Христо Татарчев” (Сава Ковачевиќ) бр. 34, односно на ул. “Христо Татарчев” (Сава Ковачевиќ) бр. 11.


 

Untitled Document

Пребарување
Внесете клучни зборови:
  во
 
Анкета
Дали сте задоволни од ажурирањето на веб-страната со нови информации?
Да
Не
резултати
 
Актуелно
 Архива
 Дискусии

http://www.kiselavoda.gov.mk/217/Cetirigodisna brosura Rabotna Verzija_5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Broshura KV.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/opstina kisela voda brosura A5 za meil korekcija.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/brosura A5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/ednagodina.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Prezentacija MEEP Kisela Voda 2010-2014 FINAL.pdf
http://kiselavoda.gov.mk/mak/index.asp?id=273
http://kiselavoda.gov.mk/mak/diskusii.asp?temaid=1
www.mt.com.mk
 
     
Copyright © 2005 Municipality of Kisela Voda, All rights reserved