Untitled Document
 Насловна  Мапа на сајтот   mak   eng


8/18/2019 

Мени
 Профил на општината
 Градоначалник и совет
 Организациона поставеност на секторите
 Месни заедници
 Спорт и млади
 Документација
 Издавачка дејност (Службени гласници)
 Формулари и жиро сметки
 Информативен центар
 Детални урбанистички планови
 Актуелни тендери
 Верификувани документи од Советот
 Карта на општината
 Контакт
 Училишен спорт
 Унија на спортски педагози-Кисела Вода
 ЈКП Комуналец - Кисела Вода
 Извештаи за стратегиска оценка на животната средина
 Оттуѓување на градежно земјиште - актуелни објави
 Известувања
 Извештај на Координаторот за еднакви можности на жените и мажите за 2012 година на Општина Кисела Вода

 
Учениците од ОУ ,,Св.Климент Охридски” го прославија “7-ми Ноември - Светскиот ден на акција”
07.11.2012

Учениците и наставниците од ОУ ,,Св.Климент Охридски” во с. Драчево со неколку активности го прославија “7-ми Ноември - Светскиот ден на акција”. Имено, во текот на вчерашниот ден (06.11.2012 год.), учениците од прво до осмо одделение под контрола на нивните наставници изработија маски од рециклирачки матерјали, во рамките на Програмата - “Интеграција на еколошката едукација во образовниот систем на Македонија”.
Изборот на најдобро изработените маски го изврши комисија составена од ученици и родители од ова основно училиште, а беа наградени следните ученици:


Од 1-5 одд:


1. место Ивона Ашиковска-
2. место Учениците од дневен престој
3. место Матеј Спасовски


Од 6-8 одд.
1. место Дарко дабески,
2. место Ирина Илиева,
3. место Симона Зенделовиќ


Untitled Document

Пребарување
Внесете клучни зборови:
  во
 
Анкета
Дали сте задоволни од ажурирањето на веб-страната со нови информации?
Да
Не
резултати
 
Актуелно
 Архива
 Дискусии

http://www.kiselavoda.gov.mk/217/Cetirigodisna brosura Rabotna Verzija_5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Broshura KV.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/opstina kisela voda brosura A5 za meil korekcija.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/brosura A5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/ednagodina.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Prezentacija MEEP Kisela Voda 2010-2014 FINAL.pdf
http://kiselavoda.gov.mk/mak/index.asp?id=273
http://kiselavoda.gov.mk/mak/diskusii.asp?temaid=1
www.mt.com.mk
 
     
Copyright © 2005 Municipality of Kisela Voda, All rights reserved