Untitled Document
 Насловна  Мапа на сајтот   mak   eng


8/20/2019 

Мени
 Профил на општината
 Градоначалник и совет
 Организациона поставеност на секторите
 Месни заедници
 Спорт и млади
 Документација
 Издавачка дејност (Службени гласници)
 Формулари и жиро сметки
 Информативен центар
 Детални урбанистички планови
 Актуелни тендери
 Верификувани документи од Советот
 Карта на општината
 Контакт
 Училишен спорт
 Унија на спортски педагози-Кисела Вода
 ЈКП Комуналец - Кисела Вода
 Извештаи за стратегиска оценка на животната средина
 Оттуѓување на градежно земјиште - актуелни објави
 Известувања
 Извештај на Координаторот за еднакви можности на жените и мажите за 2012 година на Општина Кисела Вода

 
Нов асфалт во должина од 900 метри за улиците во Усје
09.11.2012

 
Општина Кисела Вода започна градежни активности за реконструкција и асфалтирање на неколку сервисни улици во населеното место Усје. Имено, екипи на ЈП “Улици и патишта” – Скопје, по налог на општината Кисела Вода вчера извршија асфалтирање на улицата “3” во должина од околу 350 метри и широчина од 3 метри. Во текот на денешниот ден и утрешниот ден, градежни работи за поставување на тампон и асфалт се изведуваат и на улицата “5”, исто така во должина од 350 метри.
Истовремено, денеска се изврши асфалтирање на ул. “22” во должина од околу 200 метри. На овие улици се постави асфалт од типот “БН 16”.
Средствата за градежните работи во висина од околу 2.5 милиони денари се издвоени од општинскиот буџет.

Untitled Document

Пребарување
Внесете клучни зборови:
  во
 
Анкета
Дали сте задоволни од ажурирањето на веб-страната со нови информации?
Да
Не
резултати
 
Актуелно
 Архива
 Дискусии

http://www.kiselavoda.gov.mk/217/Cetirigodisna brosura Rabotna Verzija_5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Broshura KV.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/opstina kisela voda brosura A5 za meil korekcija.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/brosura A5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/ednagodina.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Prezentacija MEEP Kisela Voda 2010-2014 FINAL.pdf
http://kiselavoda.gov.mk/mak/index.asp?id=273
http://kiselavoda.gov.mk/mak/diskusii.asp?temaid=1
www.mt.com.mk
 
     
Copyright © 2005 Municipality of Kisela Voda, All rights reserved