Untitled Document
 Насловна  Мапа на сајтот   mak   eng


8/18/2019 

Мени
 Профил на општината
 Градоначалник и совет
 Организациона поставеност на секторите
 Месни заедници
 Спорт и млади
 Документација
 Издавачка дејност (Службени гласници)
 Формулари и жиро сметки
 Информативен центар
 Детални урбанистички планови
 Актуелни тендери
 Верификувани документи од Советот
 Карта на општината
 Контакт
 Училишен спорт
 Унија на спортски педагози-Кисела Вода
 ЈКП Комуналец - Кисела Вода
 Извештаи за стратегиска оценка на животната средина
 Оттуѓување на градежно земјиште - актуелни објави
 Известувања
 Извештај на Координаторот за еднакви можности на жените и мажите за 2012 година на Општина Кисела Вода

 
Општинарите од Кисела Вода се вклучија во акцијата “Ден на дрвото”
21.11.2012

10-та по ред јубилејна акција “Ден на дрвото”, денеска се одбележа и во општината Кисела Вода. Општинската администрација зеде учество во акцијата со засадување дрвца на три локации. Се садеа дрвца во големиот парк кај поштата во нас. Драчево, во паркот “Македонија” во Кисела Вода и во близина на неодамна пуштениот во употреба детски и спортски комплекс во нас. “11-ти Октомври – бараки”, каде неколку дрвца насади и градоначалникот на општина Кисела Вода, Марјан Ѓорчев, заедно со претставници на општината и компанијата “Цементарница Усје – Титан”.
Жителите на општината Кисела Вода и учениците од сите осум основни училишта, се вклучија масовно во акцијата за пошумување на Мршевци, за што имаше организиран превоз.
Untitled Document

Пребарување
Внесете клучни зборови:
  во
 
Анкета
Дали сте задоволни од ажурирањето на веб-страната со нови информации?
Да
Не
резултати
 
Актуелно
 Архива
 Дискусии

http://www.kiselavoda.gov.mk/217/Cetirigodisna brosura Rabotna Verzija_5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Broshura KV.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/opstina kisela voda brosura A5 za meil korekcija.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/brosura A5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/ednagodina.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Prezentacija MEEP Kisela Voda 2010-2014 FINAL.pdf
http://kiselavoda.gov.mk/mak/index.asp?id=273
http://kiselavoda.gov.mk/mak/diskusii.asp?temaid=1
www.mt.com.mk
 
     
Copyright © 2005 Municipality of Kisela Voda, All rights reserved