Untitled Document
 Насловна  Мапа на сајтот   mak   eng


8/18/2019 

Мени
 Профил на општината
 Градоначалник и совет
 Организациона поставеност на секторите
 Месни заедници
 Спорт и млади
 Документација
 Издавачка дејност (Службени гласници)
 Формулари и жиро сметки
 Информативен центар
 Детални урбанистички планови
 Актуелни тендери
 Верификувани документи од Советот
 Карта на општината
 Контакт
 Училишен спорт
 Унија на спортски педагози-Кисела Вода
 ЈКП Комуналец - Кисела Вода
 Извештаи за стратегиска оценка на животната средина
 Оттуѓување на градежно земјиште - актуелни објави
 Известувања
 Извештај на Координаторот за еднакви можности на жените и мажите за 2012 година на Општина Кисела Вода

 
Се чистат јавните површини во Кисела Вода
23.11.2012

Сезонските работници за вршење јавни работи во координација со ЈКП “Комуналец - Кисела Вода” и Одделението за животна средина во општината, во текот на оваа недела изведоа неколку акции за собирање листови и отпадоци од улиците и јавните површини, отстранување на искастрени гранки, чистење на диви депониии и уредување на јавните површини. Имено, во текот на оваа недела активностите беа насочени кон собирање листови и отпадоци на улиците: “Востаничка”, “Трајко Иванов”, “Добромир Хрс”, “Драчевска 96”, “Жарко Зрењанин”, “Јабланица”, “Огњан Прица”, “Томе Арсовски”, “Црниче 2”, “Невена Георгиева – Дуња”, “Иван Козаров” и “Христо Татарчев”.
Истовремено, се изврши и отстранување на искастрени гранки на улиците “Милан Мијалковиќ”, “Наум Охридски”, “Пандо Кљашев”, “Малина Поп Иванова”, “Пржино”, “Банско” и “Иван Козаров”.
Паралелно се изведуваа активности за чистење на паркот во нас. Драчево во близина на поштата, паркот на пензионерите во нас. Драчево, паркот Пушкин и мини – плоштадот во селото Драчево. Со овонеделните акции за чистење беше опфатен и училишниот двор во ОУ “Круме Кепески”.Untitled Document

Пребарување
Внесете клучни зборови:
  во
 
Анкета
Дали сте задоволни од ажурирањето на веб-страната со нови информации?
Да
Не
резултати
 
Актуелно
 Архива
 Дискусии

http://www.kiselavoda.gov.mk/217/Cetirigodisna brosura Rabotna Verzija_5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Broshura KV.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/opstina kisela voda brosura A5 za meil korekcija.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/brosura A5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/ednagodina.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Prezentacija MEEP Kisela Voda 2010-2014 FINAL.pdf
http://kiselavoda.gov.mk/mak/index.asp?id=273
http://kiselavoda.gov.mk/mak/diskusii.asp?temaid=1
www.mt.com.mk
 
     
Copyright © 2005 Municipality of Kisela Voda, All rights reserved