Untitled Document
 Насловна  Мапа на сајтот   mak   eng


8/18/2019 

Мени
 Профил на општината
 Градоначалник и совет
 Организациона поставеност на секторите
 Месни заедници
 Спорт и млади
 Документација
 Издавачка дејност (Службени гласници)
 Формулари и жиро сметки
 Информативен центар
 Детални урбанистички планови
 Актуелни тендери
 Верификувани документи од Советот
 Карта на општината
 Контакт
 Училишен спорт
 Унија на спортски педагози-Кисела Вода
 ЈКП Комуналец - Кисела Вода
 Извештаи за стратегиска оценка на животната средина
 Оттуѓување на градежно земјиште - актуелни објави
 Известувања
 Извештај на Координаторот за еднакви можности на жените и мажите за 2012 година на Општина Кисела Вода

 
Голем хуманитарен концерт во нас. Драчево
24.11.2012

На 25 Ноември (Недела) во спортската сала “Нела – Ар” во нас. Драчево со почеток во 19:00 часот ќе се одржи голем хуманитарен концерт за помош на Боро Стајиќ. Со помислата “Да бидеме хумани и да му помогнеме на оној на кој му е најпотребно...” неколку поранешни ученици од основните училишта во Општина Кисела Вода дојдоа на идеја да организираат хуманитарен концерт за донација на финансиски средства за Боро Стајиќ (18 год.) кој пред неколку месеци имаше тешка несреќа од која се здоби со тешки телесни повреди, неподвижност и други тешки последици. Потребна е финансиска поддршка за лекувањето и рехабилитацијата, во странство, кои ќе траат подолго време.
На концертот учество ќе земат Елена Ристеска, Александар Белов, Нина Јанева, Ристе Тевдовски, Александар Тарабунов, Токсикологија, Дејан Јованов(Идол), Фифи, Даниел Данн, Сара Марковска, Јана Бурческа(Идол ), Dj Napster - Дуле Савовски, Наде Талевска, Зоран Илиев, Beyond Parkour Skopje & Try to fly, Марија, Мартин, Иле, Тракер, DcSquad...
Влезниците за хуманитарниот концерт чинат 100 денари и ќе можат да се купат на самиот влез.
Оние кои не можат да присуствуваат на хуманитарниот концерт кожат да донираат на следните броеви:
070/143-112 (само од Т-Мобиле)
075/143-171 (само од ОНЕ)
077/143-775 (само од ВИП)
Untitled Document

Пребарување
Внесете клучни зборови:
  во
 
Анкета
Дали сте задоволни од ажурирањето на веб-страната со нови информации?
Да
Не
резултати
 
Актуелно
 Архива
 Дискусии

http://www.kiselavoda.gov.mk/217/Cetirigodisna brosura Rabotna Verzija_5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Broshura KV.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/opstina kisela voda brosura A5 za meil korekcija.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/brosura A5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/ednagodina.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Prezentacija MEEP Kisela Voda 2010-2014 FINAL.pdf
http://kiselavoda.gov.mk/mak/index.asp?id=273
http://kiselavoda.gov.mk/mak/diskusii.asp?temaid=1
www.mt.com.mk
 
     
Copyright © 2005 Municipality of Kisela Voda, All rights reserved