Untitled Document
 Насловна  Мапа на сајтот   mak   eng


8/18/2019 

Мени
 Профил на општината
 Градоначалник и совет
 Организациона поставеност на секторите
 Месни заедници
 Спорт и млади
 Документација
 Издавачка дејност (Службени гласници)
 Формулари и жиро сметки
 Информативен центар
 Детални урбанистички планови
 Актуелни тендери
 Верификувани документи од Советот
 Карта на општината
 Контакт
 Училишен спорт
 Унија на спортски педагози-Кисела Вода
 ЈКП Комуналец - Кисела Вода
 Извештаи за стратегиска оценка на животната средина
 Оттуѓување на градежно земјиште - актуелни објави
 Известувања
 Извештај на Координаторот за еднакви можности на жените и мажите за 2012 година на Општина Кисела Вода

 
Општина Кисела Вода со донација за ПОУ “Д-р Златан Сремец” во пресрет на “Светскиот ден на хендикепираните лица”
30.11.2012

Хуманитарното здружение “Кралицата Есма и Стево Теодосиевски”, годинава ќе организираат хуманитарна манифестација по повод “3-ти Декември – Светскиот ден на хендикепираните лица”. Хуманитарниот концерт ќе се одржи на 3-ти Декември (Недела), во Универзалната сала во Скопје, со почеток во 19:00 часот, а главни протагонисти на концертот ќе бидат децата со посебни потреби, кои ќе се претстават со перформанси, илузии, музички настапи, покажувајќи уште еднаш дека можат, умеат и сакаат да бидат видени и да заслужат аплауз.
Општина Кисела Вода директно ќе се вклучи во хуманитарниот концерт со откупување на 100 влезници за оваа манифестација, кои ќе се доделат на ПОУ “Д-р Златан Сремец”, единственото државно училиште за деца со посебни потреби, кое се наоѓа на територијата на Општина Кисела Вода.
Средствата собрани од овој хуманитарен концерт ќе бидат наменети за институциите кои работат со ученици со посебни потреби.
Untitled Document

Пребарување
Внесете клучни зборови:
  во
 
Анкета
Дали сте задоволни од ажурирањето на веб-страната со нови информации?
Да
Не
резултати
 
Актуелно
 Архива
 Дискусии

http://www.kiselavoda.gov.mk/217/Cetirigodisna brosura Rabotna Verzija_5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Broshura KV.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/opstina kisela voda brosura A5 za meil korekcija.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/brosura A5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/ednagodina.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Prezentacija MEEP Kisela Voda 2010-2014 FINAL.pdf
http://kiselavoda.gov.mk/mak/index.asp?id=273
http://kiselavoda.gov.mk/mak/diskusii.asp?temaid=1
www.mt.com.mk
 
     
Copyright © 2005 Municipality of Kisela Voda, All rights reserved