Untitled Document
 Насловна  Мапа на сајтот   mak   eng


8/25/2019 

Мени
 Профил на општината
 Градоначалник и совет
 Организациона поставеност на секторите
 Месни заедници
 Спорт и млади
 Документација
 Издавачка дејност (Службени гласници)
 Формулари и жиро сметки
 Информативен центар
 Детални урбанистички планови
 Актуелни тендери
 Верификувани документи од Советот
 Карта на општината
 Контакт
 Училишен спорт
 Унија на спортски педагози-Кисела Вода
 ЈКП Комуналец - Кисела Вода
 Извештаи за стратегиска оценка на животната средина
 Оттуѓување на градежно земјиште - актуелни објави
 Известувања
 Извештај на Координаторот за еднакви можности на жените и мажите за 2012 година на Општина Кисела Вода

 
“Ноќ на Хероите” по втор пат во Драчево
30.11.2012

Во сабота (01.12.2012 год.) во спортската сала „Нела Ар“ во Драчево ќе се одржи вториот турнир во боречки вештини „Ноќ на хероите 2012“. Станува збор за ново возбудливо натпреварување во ултимејт фајт – ММА, во организација на клубот за боречки вештини  “The Best” од Драчево. Љубителите на боречките спортови пред се на ММА вештините ќе имаат ретка можност на едно место да проследат четири квалитетни борби.
Според програмата на рингот ќе се појават: Марко Стевановски - Зоран Витанов, потоа Сашо Самоиловски - Милан Кусиќ (Србија) и Александар Лефков - Стафан Спасовски.
На крајот на вечерта, посетителите ќе можат да ја проселдат борбата на Гоце Димитриевски против Спасе Алтанџиев.
Покрај борбите во рингот, организаторот на турнирот, клубот за боречки вештини “The Best“ од Драчево подготвува и други атрактивни изненадувања за сите присутни во салата. Почетокот е закажан за 18.30 часот, а сите заинтересирани кои ќе сакаат да го проследат турнирот, влезниците ќе можат да ги купат на вратата на спортската сала по цена од 100,00 денари.Untitled Document

Пребарување
Внесете клучни зборови:
  во
 
Анкета
Дали сте задоволни од ажурирањето на веб-страната со нови информации?
Да
Не
резултати
 
Актуелно
 Архива
 Дискусии

http://www.kiselavoda.gov.mk/217/Cetirigodisna brosura Rabotna Verzija_5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Broshura KV.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/opstina kisela voda brosura A5 za meil korekcija.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/brosura A5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/ednagodina.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Prezentacija MEEP Kisela Voda 2010-2014 FINAL.pdf
http://kiselavoda.gov.mk/mak/index.asp?id=273
http://kiselavoda.gov.mk/mak/diskusii.asp?temaid=1
www.mt.com.mk
 
     
Copyright © 2005 Municipality of Kisela Voda, All rights reserved