Untitled Document
 Насловна  Мапа на сајтот   mak   eng


8/18/2019 

Мени
 Профил на општината
 Градоначалник и совет
 Организациона поставеност на секторите
 Месни заедници
 Спорт и млади
 Документација
 Издавачка дејност (Службени гласници)
 Формулари и жиро сметки
 Информативен центар
 Детални урбанистички планови
 Актуелни тендери
 Верификувани документи од Советот
 Карта на општината
 Контакт
 Училишен спорт
 Унија на спортски педагози-Кисела Вода
 ЈКП Комуналец - Кисела Вода
 Извештаи за стратегиска оценка на животната средина
 Оттуѓување на градежно земјиште - актуелни објави
 Известувања
 Извештај на Координаторот за еднакви можности на жените и мажите за 2012 година на Општина Кисела Вода

 
Почина советникот Милован Кнежевиќ
11.12.2012

Советот на Општина Кисела Вода го загуби еден од најпочитуваните и најактивните советници од овој административен мандат. На 59-годишна возраст ненадејно почина Милован Кнежевиќ, дипломиран градежен инженер, советник во општината Кисела Вода од редовите на СДСМ.
Кнежевиќ беше препознатлив по активните дискусии по однос на сите прашања, а особено се истакнуваше по значајните сугестии и предлози за носењето на деталните урбанистички планови и урбаното уредување на општината.
Погребната церемонија се одржа вчера, во родното село на Кнежевиќ, Јосифово, Валандовско.
На погребот присуствуваа градоначалникот на општина Кисела Вода, Марјан Ѓорчев, претставници од Советот на општината од сите политички партии и голем број роднини и пријатели на Кнежевиќ.
  
Untitled Document

Пребарување
Внесете клучни зборови:
  во
 
Анкета
Дали сте задоволни од ажурирањето на веб-страната со нови информации?
Да
Не
резултати
 
Актуелно
 Архива
 Дискусии

http://www.kiselavoda.gov.mk/217/Cetirigodisna brosura Rabotna Verzija_5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Broshura KV.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/opstina kisela voda brosura A5 za meil korekcija.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/brosura A5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/ednagodina.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Prezentacija MEEP Kisela Voda 2010-2014 FINAL.pdf
http://kiselavoda.gov.mk/mak/index.asp?id=273
http://kiselavoda.gov.mk/mak/diskusii.asp?temaid=1
www.mt.com.mk
 
     
Copyright © 2005 Municipality of Kisela Voda, All rights reserved