Untitled Document
 Насловна  Мапа на сајтот   mak   eng


8/25/2019 

Мени
 Профил на општината
 Градоначалник и совет
 Организациона поставеност на секторите
 Месни заедници
 Спорт и млади
 Документација
 Издавачка дејност (Службени гласници)
 Формулари и жиро сметки
 Информативен центар
 Детални урбанистички планови
 Актуелни тендери
 Верификувани документи од Советот
 Карта на општината
 Контакт
 Училишен спорт
 Унија на спортски педагози-Кисела Вода
 ЈКП Комуналец - Кисела Вода
 Извештаи за стратегиска оценка на животната средина
 Оттуѓување на градежно земјиште - актуелни објави
 Известувања
 Извештај на Координаторот за еднакви можности на жените и мажите за 2012 година на Општина Кисела Вода

 
Панел дискусија “Бременоста и породувањето” во Општина Кисела Вода
21.12.2012


Секторот за месни и урбани заедници и соработка со невладини организации од Општина Кисела Вода, во соработка со здружението на граѓани “Лулка” и здружението на граѓани “Волонтерски Центар Скопје”, во понеделник, на 24ти Декември 2012 година, со почеток во 17:00 ќе одржи панел дискусија, на тема “Бременоста и породувањето – Со вистински информации до свесна бременост и здраво бебе”.
Панел дискусијата е отворена за присуство на сите граѓани, здруженија на граѓани и правни субјекти, а е наменета за двојки кои планираат бременост и/или очекуваат бебе и сите млади луѓе, кои би сакале навремено да се информираат за овој многу битен сегмент од нашите животи. На панел дискусијата говорници ќе бидат доктори, специјалисти и психолози, екперти од областа.
Локацијата на одржување на дискусијата е големата сала за состаноци на Советот на Општина Кисела Вода. 

Untitled Document

Пребарување
Внесете клучни зборови:
  во
 
Анкета
Дали сте задоволни од ажурирањето на веб-страната со нови информации?
Да
Не
резултати
 
Актуелно
 Архива
 Дискусии

http://www.kiselavoda.gov.mk/217/Cetirigodisna brosura Rabotna Verzija_5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Broshura KV.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/opstina kisela voda brosura A5 za meil korekcija.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/brosura A5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/ednagodina.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Prezentacija MEEP Kisela Voda 2010-2014 FINAL.pdf
http://kiselavoda.gov.mk/mak/index.asp?id=273
http://kiselavoda.gov.mk/mak/diskusii.asp?temaid=1
www.mt.com.mk
 
     
Copyright © 2005 Municipality of Kisela Voda, All rights reserved