Untitled Document
 Насловна  Мапа на сајтот   mak   eng


8/18/2019 

Мени
 Профил на општината
 Градоначалник и совет
 Организациона поставеност на секторите
 Месни заедници
 Спорт и млади
 Документација
 Издавачка дејност (Службени гласници)
 Формулари и жиро сметки
 Информативен центар
 Детални урбанистички планови
 Актуелни тендери
 Верификувани документи од Советот
 Карта на општината
 Контакт
 Училишен спорт
 Унија на спортски педагози-Кисела Вода
 ЈКП Комуналец - Кисела Вода
 Извештаи за стратегиска оценка на животната средина
 Оттуѓување на градежно земјиште - актуелни објави
 Известувања
 Извештај на Координаторот за еднакви можности на жените и мажите за 2012 година на Општина Кисела Вода

 
Покана за промоција на научно – истражувачка монографија
25.12.2012

На ден 26.12.2012 год. (среда) со почеток во 18:00 часот во големата сала на општина Кисела Вода ќе се изврши промоција на научно - истражувачка монографија: “Структура и развој на антропометриските, моторните, функционалните димензии и состојбата на постуралниот статус кај учениците од двата пола од 6 до 14 годишна возраст од основните училишта во Општина Кисела Вода”.
Монографијата е производ на неколкумесечно истражување на популациското здравје на ученици од сите осум основни училишта во општината Кисела Вода, извршено од голем број универзитетски професори, професори по физичко образование, истражувачи и соработници, а поддржано од општината Кисела Вода и Унијата на спортски педагози – Кисела Вода.
Овој научно-истражувачки проект по вторпат успешно се реализира, а со него се добиваат информации за моменталната здравствена состојба и спортската ориентација на учениците.
Промоцијата е од отворен тип и на неа можат да присуствуваат сите заинтересирани граѓани.


 

Untitled Document

Пребарување
Внесете клучни зборови:
  во
 
Анкета
Дали сте задоволни од ажурирањето на веб-страната со нови информации?
Да
Не
резултати
 
Актуелно
 Архива
 Дискусии

http://www.kiselavoda.gov.mk/217/Cetirigodisna brosura Rabotna Verzija_5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Broshura KV.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/opstina kisela voda brosura A5 za meil korekcija.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/brosura A5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/ednagodina.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Prezentacija MEEP Kisela Voda 2010-2014 FINAL.pdf
http://kiselavoda.gov.mk/mak/index.asp?id=273
http://kiselavoda.gov.mk/mak/diskusii.asp?temaid=1
www.mt.com.mk
 
     
Copyright © 2005 Municipality of Kisela Voda, All rights reserved