Untitled Document
 Насловна  Мапа на сајтот   mak   eng


8/18/2019 

Мени
 Профил на општината
 Градоначалник и совет
 Организациона поставеност на секторите
 Месни заедници
 Спорт и млади
 Документација
 Издавачка дејност (Службени гласници)
 Формулари и жиро сметки
 Информативен центар
 Детални урбанистички планови
 Актуелни тендери
 Верификувани документи од Советот
 Карта на општината
 Контакт
 Училишен спорт
 Унија на спортски педагози-Кисела Вода
 ЈКП Комуналец - Кисела Вода
 Извештаи за стратегиска оценка на животната средина
 Оттуѓување на градежно земјиште - актуелни објави
 Известувања
 Извештај на Координаторот за еднакви можности на жените и мажите за 2012 година на Општина Кисела Вода

 
Покана до медиуми
26.12.2012

Во четврток, 27.12.2012, во периодот од 11:00 – 14:00 часот, во паркот “Фредерик Шопен” ќе се одржи голема предновогодишна спортска забава во организација на Општина Кисела Вода. На иницијатива на градоначалникот на Општина Кисела Вода Марјан Ѓорчев, неколку реномирани и светски признати спортисти и спортски работници од Република Македонија ќе добијат признанија за постигнати врвни достигнувања во областа на спортот, односно признанија за особен придонес во афирмација на спортот.
Дарко Панчев, Владимир Богоевски, Петар Наумовски, Благоја Георгиевски, Љупчо Трајчев, Ванчо Каранфилов, Ацо Јорданов, Аце Станковски, Ристо Дарлев, Чедомир Саздовски, Драган Мутибариќ и Љупчо Макеларски се дел од плејадата наши познати и признати спортисти, кои во пресрет на Новогодишните празници на учениците од основните училишта во општината Кисела Вода ќе им доделат спортски реквизити (дресови и топки) со нивен потпис.
На настанот признанија за особен придонес во афирмација на спортот ќе добијат и спортските новинари Миодраг Мицковиќ, Атанас Костовски и Бранко Давидовски, од страна на градоначалникот Ѓорчев.
Спортската манифестација ќе биде збогатена со настапи на музичките ѕвезди Тамара Тодевска, Димитар Андоновски, Симона Попоска и Дарко Илиевски.
Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

Untitled Document

Пребарување
Внесете клучни зборови:
  во
 
Анкета
Дали сте задоволни од ажурирањето на веб-страната со нови информации?
Да
Не
резултати
 
Актуелно
 Архива
 Дискусии

http://www.kiselavoda.gov.mk/217/Cetirigodisna brosura Rabotna Verzija_5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Broshura KV.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/opstina kisela voda brosura A5 za meil korekcija.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/brosura A5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/ednagodina.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Prezentacija MEEP Kisela Voda 2010-2014 FINAL.pdf
http://kiselavoda.gov.mk/mak/index.asp?id=273
http://kiselavoda.gov.mk/mak/diskusii.asp?temaid=1
www.mt.com.mk
 
     
Copyright © 2005 Municipality of Kisela Voda, All rights reserved