Untitled Document
 Насловна  Мапа на сајтот   mak   eng


8/25/2019 

Мени
 Профил на општината
 Градоначалник и совет
 Организациона поставеност на секторите
 Месни заедници
 Спорт и млади
 Документација
 Издавачка дејност (Службени гласници)
 Формулари и жиро сметки
 Информативен центар
 Детални урбанистички планови
 Актуелни тендери
 Верификувани документи од Советот
 Карта на општината
 Контакт
 Училишен спорт
 Унија на спортски педагози-Кисела Вода
 ЈКП Комуналец - Кисела Вода
 Извештаи за стратегиска оценка на животната средина
 Оттуѓување на градежно земјиште - актуелни објави
 Известувања
 Извештај на Координаторот за еднакви можности на жените и мажите за 2012 година на Општина Кисела Вода

 
Голема Новогодишна забава “Весела згода во Кисела Вода”
31.12.2012

Општина Кисела Вода и годинава организира масовен пречек на Новата 2013 година. Општината Кисела Вода и годинава го одржува приматот на најдинамична општина во поглед на организација на културни манифестации. Организирање на спектакуларен пречек на новогодишната вечер, полека но сигурно, станува традиција на општината Кисела Вода.
Овогодинешната забава ќе започне во 14:00 часот со детска програма и активности во организација на општината и училиштата.
Официјалната програма ќе започне во 20:30 часот и ќе се состои од настапи на најпознатите македонски поп и фолк изведувачи. Локацијата е паркот “Македонија”, кај старото кино Кисела Вода.
Во прилог е програмата:
21.00
Поздрав од модераторот Сашко Коцев
21.10 - 21.45
Настап на Тамара Тодевска и Дарко Илиевски.
21.45- 22.00 Настап на Мики Јовановски - Џафер со бенд.
22.00 - 22.30 Настап на Бени Шаќири.
22.30 - 23.00 Настап на Ристо Самарџиев.
23.00 – 23.55 Настап на Верица Пандиловска.
23.55 - 00.00 Верица Пандиловска ги повикува Миле Кузмановски, групата Академци и модераторот на сцената. Следува одбројување,честитање на Новата Година и огномет, со песната „За многу години Македонци“.
00.05 Модераторот го најавува настапот на Миле Кузмановски.
00.05 – 01.30 Настап на Миле Кузмановски и група Академци.
01.30 Модераторот го одјавува настанот. 

Untitled Document

Пребарување
Внесете клучни зборови:
  во
 
Анкета
Дали сте задоволни од ажурирањето на веб-страната со нови информации?
Да
Не
резултати
 
Актуелно
 Архива
 Дискусии

http://www.kiselavoda.gov.mk/217/Cetirigodisna brosura Rabotna Verzija_5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Broshura KV.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/opstina kisela voda brosura A5 za meil korekcija.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/brosura A5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/ednagodina.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Prezentacija MEEP Kisela Voda 2010-2014 FINAL.pdf
http://kiselavoda.gov.mk/mak/index.asp?id=273
http://kiselavoda.gov.mk/mak/diskusii.asp?temaid=1
www.mt.com.mk
 
     
Copyright © 2005 Municipality of Kisela Voda, All rights reserved