Untitled Document
 Насловна  Мапа на сајтот   mak   eng


8/18/2019 

Мени
 Профил на општината
 Градоначалник и совет
 Организациона поставеност на секторите
 Месни заедници
 Спорт и млади
 Документација
 Издавачка дејност (Службени гласници)
 Формулари и жиро сметки
 Информативен центар
 Детални урбанистички планови
 Актуелни тендери
 Верификувани документи од Советот
 Карта на општината
 Контакт
 Училишен спорт
 Унија на спортски педагози-Кисела Вода
 ЈКП Комуналец - Кисела Вода
 Извештаи за стратегиска оценка на животната средина
 Оттуѓување на градежно земјиште - актуелни објави
 Известувања
 Извештај на Координаторот за еднакви можности на жените и мажите за 2012 година на Општина Кисела Вода

 
Нова автобуска линија од с. Драчево до Илинден
18.01.2013

Од понеделник (21.01.2013 година) ЈСП - Скопје ќе пушти во употреба нова автобуска линија на територијата на општината Кисела Вода. Според информациите од ЈСП - Скопје, станува збор за пробно возење на новата линија со број “163” на која ќе циркулира миниавтобус.
Новиот миниавтобус ќе сообраќа на релацијата:   с. Драчево  -  Општина Илинден, а трасата на движење е следна: Од с.Драчево по улица Китка, нас.Драчево, Долно Лисиче, Јурумлери, Идризово, преку надвозникот низ Кадино, Марино  и Општина Илинден. Во обратна насока се движи по истата траса.
Линијата ќе сообраќа само во работни денови, по следниот возен ред:
с.Драчево: 6,15 ; 14,00 ; 15,30.
Општина Илинден: 7,00 ; 14,45 ; 16,15.


 

Untitled Document

Пребарување
Внесете клучни зборови:
  во
 
Анкета
Дали сте задоволни од ажурирањето на веб-страната со нови информации?
Да
Не
резултати
 
Актуелно
 Архива
 Дискусии

http://www.kiselavoda.gov.mk/217/Cetirigodisna brosura Rabotna Verzija_5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Broshura KV.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/opstina kisela voda brosura A5 za meil korekcija.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/brosura A5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/ednagodina.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Prezentacija MEEP Kisela Voda 2010-2014 FINAL.pdf
http://kiselavoda.gov.mk/mak/index.asp?id=273
http://kiselavoda.gov.mk/mak/diskusii.asp?temaid=1
www.mt.com.mk
 
     
Copyright © 2005 Municipality of Kisela Voda, All rights reserved