Untitled Document
 Насловна  Мапа на сајтот   mak   eng


8/18/2019 

Мени
 Профил на општината
 Градоначалник и совет
 Организациона поставеност на секторите
 Месни заедници
 Спорт и млади
 Документација
 Издавачка дејност (Службени гласници)
 Формулари и жиро сметки
 Информативен центар
 Детални урбанистички планови
 Актуелни тендери
 Верификувани документи од Советот
 Карта на општината
 Контакт
 Училишен спорт
 Унија на спортски педагози-Кисела Вода
 ЈКП Комуналец - Кисела Вода
 Извештаи за стратегиска оценка на животната средина
 Оттуѓување на градежно земјиште - актуелни објави
 Известувања
 Извештај на Координаторот за еднакви можности на жените и мажите за 2012 година на Општина Кисела Вода

 
ОУ “Св. Климент Охридски” од Драчево со еколошко признание
26.02.2013

На 21-ви и 22-ри февруари 2013 год. во Охрид се одржа вториот Еко-самит во рамките на проектот “Интерграција на заштита на животната средина во македонскиот образовен систем“.
На четвртиот по ред Еко-самит присуствуваа и дел од менаџерскиот и педагошкиот тим од основното училиште “Св. Климент Охридски” од с. Драчево и претставник од општината Кисела Вода. Основното училиште “Св. Климент Охридски”  беше наградено со специјално признание за посебен придонес во интегрирање на еколошката едукација и заложба на наставничкиот кадар при интегрирање на еколошки содржини во програмата. Со тоа ова основно училиште се здоби со препорака за зелено знаме и влезе во интернационалната мрежа од 55 еко - училишта во светот.
Untitled Document

Пребарување
Внесете клучни зборови:
  во
 
Анкета
Дали сте задоволни од ажурирањето на веб-страната со нови информации?
Да
Не
резултати
 
Актуелно
 Архива
 Дискусии

http://www.kiselavoda.gov.mk/217/Cetirigodisna brosura Rabotna Verzija_5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Broshura KV.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/opstina kisela voda brosura A5 za meil korekcija.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/brosura A5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/ednagodina.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Prezentacija MEEP Kisela Voda 2010-2014 FINAL.pdf
http://kiselavoda.gov.mk/mak/index.asp?id=273
http://kiselavoda.gov.mk/mak/diskusii.asp?temaid=1
www.mt.com.mk
 
     
Copyright © 2005 Municipality of Kisela Voda, All rights reserved