Untitled Document
 Насловна  Мапа на сајтот   mak   eng


8/18/2019 

Мени
 Профил на општината
 Градоначалник и совет
 Организациона поставеност на секторите
 Месни заедници
 Спорт и млади
 Документација
 Издавачка дејност (Службени гласници)
 Формулари и жиро сметки
 Информативен центар
 Детални урбанистички планови
 Актуелни тендери
 Верификувани документи од Советот
 Карта на општината
 Контакт
 Училишен спорт
 Унија на спортски педагози-Кисела Вода
 ЈКП Комуналец - Кисела Вода
 Извештаи за стратегиска оценка на животната средина
 Оттуѓување на градежно земјиште - актуелни објави
 Известувања
 Извештај на Координаторот за еднакви можности на жените и мажите за 2012 година на Општина Кисела Вода

 
Интерактивна работилница: Како до вработување или започнување сопствен бизнис?
05.03.2013

Со цел да им помогне на оние кои бараат вработување или започнување сопствен бизнис, општината Кисела Вода во соработка со Центарот за жени претприемачи организира интерактивна едночасовна работилница под наслов: „Како до вработување или започнување сопствен бизнис“.


На оваа работилница посетителите ќе имаат можност да откријат што се’ е потребно да направат за да ја остварат својата цел.  Поконкретно, на неа ќе откријат какви знаења и вештини им недостасуваат за да ја остварат својата цел, каква помош да очекуваат од општината и центарот за жени претприемачи и кои се обуките кои ќе бидат спроведени за таа цел.


Интерактивната работилница претставува вовед во циклусот обуки за стекнување вештини за развој на кариера, претприемништво и ИТ кои ќе бидат спроведени во текот на месеците март - мај 2013.


Работилницата ќе се одржи во просториите на Општина Кисела Вода на 6 и 7 март 2013, со почеток во 12:00. Влезот на работилницата е слободен. 

Untitled Document

Пребарување
Внесете клучни зборови:
  во
 
Анкета
Дали сте задоволни од ажурирањето на веб-страната со нови информации?
Да
Не
резултати
 
Актуелно
 Архива
 Дискусии

http://www.kiselavoda.gov.mk/217/Cetirigodisna brosura Rabotna Verzija_5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Broshura KV.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/opstina kisela voda brosura A5 za meil korekcija.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/brosura A5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/ednagodina.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Prezentacija MEEP Kisela Voda 2010-2014 FINAL.pdf
http://kiselavoda.gov.mk/mak/index.asp?id=273
http://kiselavoda.gov.mk/mak/diskusii.asp?temaid=1
www.mt.com.mk
 
     
Copyright © 2005 Municipality of Kisela Voda, All rights reserved