Untitled Document
 Насловна  Мапа на сајтот   mak   eng


8/18/2019 

Мени
 Профил на општината
 Градоначалник и совет
 Организациона поставеност на секторите
 Месни заедници
 Спорт и млади
 Документација
 Издавачка дејност (Службени гласници)
 Формулари и жиро сметки
 Информативен центар
 Детални урбанистички планови
 Актуелни тендери
 Верификувани документи од Советот
 Карта на општината
 Контакт
 Училишен спорт
 Унија на спортски педагози-Кисела Вода
 ЈКП Комуналец - Кисела Вода
 Извештаи за стратегиска оценка на животната средина
 Оттуѓување на градежно земјиште - актуелни објави
 Известувања
 Извештај на Координаторот за еднакви можности на жените и мажите за 2012 година на Општина Кисела Вода

 
Се конституираше новиот Совет на Општина Кисела Вода
12.04.2013

Денеска (12.04.2013), се одржа првата конститутивна седница на Советот на Општина Кисела Вода. 
На свечената седница се изврши верификација на мандатот на членовите на новиот состав на Советот на општината, по што тие потпишаа свечена изјава.
Новиот Совет на Општина Кисела Вода, кој брои 23 советници ќе биде составен од 14 советници од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“,  8 советници од СДСМ и 1 советник од СДУ.
Седницата како што е предвидено според Статутот на општината, ја водеше највозрасниот член на Советот, Иљчо Симоновски, а на истата присуствуваа голем број гости од државниот и приватниот сектор.
Со мнозинство гласови, новоизбраните советници го одбраа и претседателот на Советот, Трајче Донев, кој доаѓа од редовите на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“.

Untitled Document

Пребарување
Внесете клучни зборови:
  во
 
Анкета
Дали сте задоволни од ажурирањето на веб-страната со нови информации?
Да
Не
резултати
 
Актуелно
 Архива
 Дискусии

http://www.kiselavoda.gov.mk/217/Cetirigodisna brosura Rabotna Verzija_5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Broshura KV.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/opstina kisela voda brosura A5 za meil korekcija.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/brosura A5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/ednagodina.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Prezentacija MEEP Kisela Voda 2010-2014 FINAL.pdf
http://kiselavoda.gov.mk/mak/index.asp?id=273
http://kiselavoda.gov.mk/mak/diskusii.asp?temaid=1
www.mt.com.mk
 
     
Copyright © 2005 Municipality of Kisela Voda, All rights reserved