Untitled Document
 Насловна  Мапа на сајтот   mak   eng


8/18/2019 

Мени
 Профил на општината
 Градоначалник и совет
 Организациона поставеност на секторите
 Месни заедници
 Спорт и млади
 Документација
 Издавачка дејност (Службени гласници)
 Формулари и жиро сметки
 Информативен центар
 Детални урбанистички планови
 Актуелни тендери
 Верификувани документи од Советот
 Карта на општината
 Контакт
 Училишен спорт
 Унија на спортски педагози-Кисела Вода
 ЈКП Комуналец - Кисела Вода
 Извештаи за стратегиска оценка на животната средина
 Оттуѓување на градежно земјиште - актуелни објави
 Известувања
 Извештај на Координаторот за еднакви можности на жените и мажите за 2012 година на Општина Кисела Вода

 
Заврши хуманитарната акција – “Од децата за децата”
12.04.2013

Денес (12.04.2013 год.), децата од Јавната детска градинка “Весели Цветови” – објект “Синоличка”, заедно со педагошкиот и менаџерскиот тим од градинката ја финализираа хуманитарната акција “Од децата за децата”. Акцијата започна пред околу еден месец, кога дечињата од оваа градинка, заедно со своите родители и воспитниот кадар реализираа заедничка работилница за изработка на украси, кои подоцна беа продавани на хуманитарниот базар, организиран од оваа градинка.
Средствата собрани од оваа хумана акција беа искористени за купување на дидактички материјали, односно пластелини со интензивна боја и мирис, кои денеска официјално беа предадени на користење на учениците од Државното училиште за рехабилитација на деца и младинци со оштетен вид “Димитар Влахов”.
“Малите хуманитарци” беа срдечно пречекани од нивните домаќини, кои посакаа во иднина, нивната дружба да се реализира со позачестена динамика.

 

Untitled Document

Пребарување
Внесете клучни зборови:
  во
 
Анкета
Дали сте задоволни од ажурирањето на веб-страната со нови информации?
Да
Не
резултати
 
Актуелно
 Архива
 Дискусии

http://www.kiselavoda.gov.mk/217/Cetirigodisna brosura Rabotna Verzija_5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Broshura KV.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/opstina kisela voda brosura A5 za meil korekcija.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/brosura A5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/ednagodina.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Prezentacija MEEP Kisela Voda 2010-2014 FINAL.pdf
http://kiselavoda.gov.mk/mak/index.asp?id=273
http://kiselavoda.gov.mk/mak/diskusii.asp?temaid=1
www.mt.com.mk
 
     
Copyright © 2005 Municipality of Kisela Voda, All rights reserved