Untitled Document
 Насловна  Мапа на сајтот   mak   eng


8/25/2019 

Мени
 Профил на општината
 Градоначалник и совет
 Организациона поставеност на секторите
 Месни заедници
 Спорт и млади
 Документација
 Издавачка дејност (Службени гласници)
 Формулари и жиро сметки
 Информативен центар
 Детални урбанистички планови
 Актуелни тендери
 Верификувани документи од Советот
 Карта на општината
 Контакт
 Училишен спорт
 Унија на спортски педагози-Кисела Вода
 ЈКП Комуналец - Кисела Вода
 Извештаи за стратегиска оценка на животната средина
 Оттуѓување на градежно земјиште - актуелни објави
 Известувања
 Извештај на Координаторот за еднакви можности на жените и мажите за 2012 година на Општина Кисела Вода

 
,,Партенија Зографски“ го изненади фаворитот
24.04.2013

Четвртфиналните средби во одбојкарската лига потврдија дека екипите, зимскиот период  тренажно го искористиле. Сите четири средби беа квалитетни, а најголемото изненадување го направи  екипата на   ОУ ,,Партенија Зографски“ која успеа со 2:1 во сетови да ја совлада фаворизираната екипа на ОУ “Св. Климент Охридски“. Интересно е, дека, пред оваа четврфинална средба, во есенската полусезона  ОУ ,,Св. Климент Охридски“ имаше  четири победи од исто толку средби, а ,,Партенија“ доживеа макимални четири порази.  Противник на  ОУ ,,Партеније Зографски“ во  полуфиналето ќе биде екипата на  ОУ ,,Невена Георгиева Дуња“.  Избраниците на тренерот Ристо Дарлев со 2:0 славеа над  основците од ,,Кузман Јосифовски - Питу“.  Втората полуфинална двојка ја сочинуваат екипите на К.Пејчиновиќ и К.Кепески. Полуфиналните  средби се играат во  понеделник на 29-ти овој месец во спортската сала ,,Независна Македонија“
Конечни резултати од четврфиналните средби: К.Пејчиновиќ – Р.Жинзифов 2:0 ( 25:9. 25:15), Св. К.Охридски – П.Зографски 1:2 (20:25, 25:16, 12:15), Н.Г.Дуња – К.Ј.Питу 2:0 (25:18, 25:13) и К.Шапкарев – К.Кепески  0:2 ( 17:25, 22:25).Untitled Document

Пребарување
Внесете клучни зборови:
  во
 
Анкета
Дали сте задоволни од ажурирањето на веб-страната со нови информации?
Да
Не
резултати
 
Актуелно
 Архива
 Дискусии

http://www.kiselavoda.gov.mk/217/Cetirigodisna brosura Rabotna Verzija_5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Broshura KV.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/opstina kisela voda brosura A5 za meil korekcija.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/brosura A5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/ednagodina.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Prezentacija MEEP Kisela Voda 2010-2014 FINAL.pdf
http://kiselavoda.gov.mk/mak/index.asp?id=273
http://kiselavoda.gov.mk/mak/diskusii.asp?temaid=1
www.mt.com.mk
 
     
Copyright © 2005 Municipality of Kisela Voda, All rights reserved