Untitled Document
 Насловна  Мапа на сајтот   mak   eng


8/25/2019 

Мени
 Профил на општината
 Градоначалник и совет
 Организациона поставеност на секторите
 Месни заедници
 Спорт и млади
 Документација
 Издавачка дејност (Службени гласници)
 Формулари и жиро сметки
 Информативен центар
 Детални урбанистички планови
 Актуелни тендери
 Верификувани документи од Советот
 Карта на општината
 Контакт
 Училишен спорт
 Унија на спортски педагози-Кисела Вода
 ЈКП Комуналец - Кисела Вода
 Извештаи за стратегиска оценка на животната средина
 Оттуѓување на градежно земјиште - актуелни објави
 Известувања
 Извештај на Координаторот за еднакви можности на жените и мажите за 2012 година на Општина Кисела Вода

 
БЕСПЛАТНА ЕДУКАЦИЈА ЗА БРЕМЕНОСТ
01.05.2013

Здружението за грижа и едукација на бремените жени, мајките и децата ,,Лулка " успешно го спроведува проектот ,, Едуцирана Бременост – Здраво бебе" во чии рамки се одржува  Бесплатна едукација за бременост. Овој настан се одржува секој месец и е наменет за сите млади парови кои планираат бременост или очекуваат принова . Бесплатната едукација ќе се одржи на 07.05.2013 година во Клуб на новинари со почеток во 18:00 часот. Времетраењето е околу 2 часа, а предаваат специјалист по гинекологија и акушерство  Д-р Вероника Кокоромановска и психолог/психотерапевт Ивана Хаџи Иванова. Подржувачи на овој проект се: Футуре Хеалтх и Медикус Хелп        Присутните ќе имаат можност да постават прашања на кои стручните соработници- предавачи со задоволство ќе одговорат.                                


 Сите заинтересирани може да се јават на телефонскиот број 078/ 377 - 792  или на    bremenost.lulka@gmail.com

Untitled Document

Пребарување
Внесете клучни зборови:
  во
 
Анкета
Дали сте задоволни од ажурирањето на веб-страната со нови информации?
Да
Не
резултати
 
Актуелно
 Архива
 Дискусии

http://www.kiselavoda.gov.mk/217/Cetirigodisna brosura Rabotna Verzija_5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Broshura KV.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/opstina kisela voda brosura A5 za meil korekcija.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/brosura A5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/ednagodina.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Prezentacija MEEP Kisela Voda 2010-2014 FINAL.pdf
http://kiselavoda.gov.mk/mak/index.asp?id=273
http://kiselavoda.gov.mk/mak/diskusii.asp?temaid=1
www.mt.com.mk
 
     
Copyright © 2005 Municipality of Kisela Voda, All rights reserved