Untitled Document
 Насловна  Мапа на сајтот   mak   eng


8/18/2019 

Мени
 Профил на општината
 Градоначалник и совет
 Организациона поставеност на секторите
 Месни заедници
 Спорт и млади
 Документација
 Издавачка дејност (Службени гласници)
 Формулари и жиро сметки
 Информативен центар
 Детални урбанистички планови
 Актуелни тендери
 Верификувани документи од Советот
 Карта на општината
 Контакт
 Училишен спорт
 Унија на спортски педагози-Кисела Вода
 ЈКП Комуналец - Кисела Вода
 Извештаи за стратегиска оценка на животната средина
 Оттуѓување на градежно земјиште - актуелни објави
 Известувања
 Извештај на Координаторот за еднакви можности на жените и мажите за 2012 година на Општина Кисела Вода

 
Финале: ,,Кепески – Дуња“
01.05.2013

Полуфиналните средби во мал фудбал донесоа возбудливи натпревари, но,  сепак на крајот триумфираа фаворитите.  Во финалето на сезоната ќе ги гледаме ,,вечните“ ривали основните училишта ,,Круме Кепески“ и ,,Невена Георгиева Дуња“. Избраниците на проф.Игор Зафировски славеа над  ОУ ,,Кирил Пејчиновиќ“ со високи 7:0. Посебно се истакнаа двократните  стрелци  Мартин Миленковски и Дамјан Петрески, а по еднаш во листата на стрелците се запишаа Атанасовски, Тодоровски и Китановски. Во второто полуфинале пак,  ,, Дуња“ со 4:2 славеше над  ,,К.Шапкарев“. Овде се истакна Филип Таневски кој постигна хет трик. Финалните средби се закажани за вторник на 7-ми Мај во спортската сала ,,Архиепископ Доситеј“. Во 12.30 часот ќе стартува натпреварот за третото место меќу екипите на основните училишта ,,К Пејчиновиќ“ и  ,,К.Шапкарев“ додека финалето меѓу ,, Дуња“ и ,,Кепески“ ќе се игра со почеток во 13.10 часот. Веднаш по завршувањето на средбата ќе следи свечениот чин на доделување на  медалите, пехарите и дипломите.


 

Untitled Document

Пребарување
Внесете клучни зборови:
  во
 
Анкета
Дали сте задоволни од ажурирањето на веб-страната со нови информации?
Да
Не
резултати
 
Актуелно
 Архива
 Дискусии

http://www.kiselavoda.gov.mk/217/Cetirigodisna brosura Rabotna Verzija_5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Broshura KV.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/opstina kisela voda brosura A5 za meil korekcija.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/brosura A5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/ednagodina.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Prezentacija MEEP Kisela Voda 2010-2014 FINAL.pdf
http://kiselavoda.gov.mk/mak/index.asp?id=273
http://kiselavoda.gov.mk/mak/diskusii.asp?temaid=1
www.mt.com.mk
 
     
Copyright © 2005 Municipality of Kisela Voda, All rights reserved