Untitled Document
 Насловна  Мапа на сајтот   mak   eng


8/20/2019 

Мени
 Профил на општината
 Градоначалник и совет
 Организациона поставеност на секторите
 Месни заедници
 Спорт и млади
 Документација
 Издавачка дејност (Службени гласници)
 Формулари и жиро сметки
 Информативен центар
 Детални урбанистички планови
 Актуелни тендери
 Верификувани документи од Советот
 Карта на општината
 Контакт
 Училишен спорт
 Унија на спортски педагози-Кисела Вода
 ЈКП Комуналец - Кисела Вода
 Извештаи за стратегиска оценка на животната средина
 Оттуѓување на градежно земјиште - актуелни објави
 Известувања
 Извештај на Координаторот за еднакви можности на жените и мажите за 2012 година на Општина Кисела Вода

 
Второ финале за одбојкарките на ,,Дуња“
01.05.2013

Во годинешната сезона на училишната лига, основците од ,,Невена Георгиева Дуња“ го заработија второто финале на плеј-офот. По  финалето во фудбалот, двоецот тренери Сувариев-Дарлев обезбедија и второ финале со женската одбојкарска екипа. Во полуфиналето во ,,трилер“ завршница ,,Дуња“  ја совлада екипата на ,,Зографски“ со 2:1 по сетови 25:27,25:18 и 15: 4. По првиот изгубен сет, се разиграа Петковска, Тасевска, Најдовска и Спирковска, што резултираше со добиени два наредни сета. Во второто полуфинале ,,Ќирил Пејчиновиќ“ со 2:0 по сетови 25:14 и 25:22 славече над  ,, Круме Кепески“.  Финалните средби се закажани за четврток  9-ти Мај во спортската сала ,,Независна Македонија“ Во 12.30 часот ќе стартува натпреварот за третото место меќу екипите на основните училишта ,,К.Кепески“ и  ,,П.Зографски“ додека финалето меѓу ,, Дуња“ и ,,Ќирил“ ќе се игра со почеток во 13.10 часот. Веднаш по завршувањето на средбата ќе следи свечениот чин на доделување на  медалите, пехарите и дипломите.
 


 

Untitled Document

Пребарување
Внесете клучни зборови:
  во
 
Анкета
Дали сте задоволни од ажурирањето на веб-страната со нови информации?
Да
Не
резултати
 
Актуелно
 Архива
 Дискусии

http://www.kiselavoda.gov.mk/217/Cetirigodisna brosura Rabotna Verzija_5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Broshura KV.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/opstina kisela voda brosura A5 za meil korekcija.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/brosura A5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/ednagodina.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Prezentacija MEEP Kisela Voda 2010-2014 FINAL.pdf
http://kiselavoda.gov.mk/mak/index.asp?id=273
http://kiselavoda.gov.mk/mak/diskusii.asp?temaid=1
www.mt.com.mk
 
     
Copyright © 2005 Municipality of Kisela Voda, All rights reserved