Untitled Document
 Насловна  Мапа на сајтот   mak   eng


8/25/2019 

Мени
 Профил на општината
 Градоначалник и совет
 Организациона поставеност на секторите
 Месни заедници
 Спорт и млади
 Документација
 Издавачка дејност (Службени гласници)
 Формулари и жиро сметки
 Информативен центар
 Детални урбанистички планови
 Актуелни тендери
 Верификувани документи од Советот
 Карта на општината
 Контакт
 Училишен спорт
 Унија на спортски педагози-Кисела Вода
 ЈКП Комуналец - Кисела Вода
 Извештаи за стратегиска оценка на животната средина
 Оттуѓување на градежно земјиште - актуелни објави
 Известувања
 Извештај на Координаторот за еднакви можности на жените и мажите за 2012 година на Општина Кисела Вода

 
Одржана работна средба со жителите на МЗ Пинтија
08.05.2013

Вчера (07.05.2013) во просториите на месната заедница Пинтија, на иницијатива на Општина Кисела Вода се одржа средба со жителите на оваа населба. На состанокот присуствуваа градоначалникот и претседателот на Советот на Општина Кисела Вода, г-ѓата Билјана Беличанец Алексиќ и г-нот Трајче Донев, како и директорот на ЈП “Водовод и канализација – Скопје”, г-нот Стојан Србиноски. Целта на посетата беше населението од прва рака да се информира за заокружувањето на капиталниот проект за изградба на нова водоводна мрежа во оваа населба во должина од околу 10 километри.
Истовремено, жителите беа информирани и за проектите од комунална инфраструктура кои во следниот период ќе се реализираат во оваа месна заедница.
Првиот позначаен комунален проект кој ќе започне да се реализира во нас. Пинтија е проектот за реконструкција на локалниот пат 1440 кој води до манастирот “Св. Еремија”.





Untitled Document

Пребарување
Внесете клучни зборови:
  во
 
Анкета
Дали сте задоволни од ажурирањето на веб-страната со нови информации?
Да
Не
резултати
 
Актуелно
 Архива
 Дискусии

http://www.kiselavoda.gov.mk/217/Cetirigodisna brosura Rabotna Verzija_5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Broshura KV.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/opstina kisela voda brosura A5 za meil korekcija.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/brosura A5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/ednagodina.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Prezentacija MEEP Kisela Voda 2010-2014 FINAL.pdf
http://kiselavoda.gov.mk/mak/index.asp?id=273
http://kiselavoda.gov.mk/mak/diskusii.asp?temaid=1
www.mt.com.mk
 
     
Copyright © 2005 Municipality of Kisela Voda, All rights reserved