Untitled Document
 Насловна  Мапа на сајтот   mak   eng


8/25/2019 

Мени
 Профил на општината
 Градоначалник и совет
 Организациона поставеност на секторите
 Месни заедници
 Спорт и млади
 Документација
 Издавачка дејност (Службени гласници)
 Формулари и жиро сметки
 Информативен центар
 Детални урбанистички планови
 Актуелни тендери
 Верификувани документи од Советот
 Карта на општината
 Контакт
 Училишен спорт
 Унија на спортски педагози-Кисела Вода
 ЈКП Комуналец - Кисела Вода
 Извештаи за стратегиска оценка на животната средина
 Оттуѓување на градежно земјиште - актуелни објави
 Известувања
 Извештај на Координаторот за еднакви можности на жените и мажите за 2012 година на Општина Кисела Вода

 
Ќе се организира традиционалната културна манифестација „Пушкинови Денови 2013“
05.06.2013


Општина Кисела Вода, годинава по петти пат ќе ја организира традиционалната културна манифестација „Пушкинови Денови 2013“, Одбележувањето на 214 години од раѓањето на светски познатиот поет Александар Сергеевич Пушкин, општината ќе го реализира во паркот „Пушкин“ со богата културно-уметничка прогрма.
Манифестацијата ќе се одржи на 06.06.2013 година (четврток) со почеток во 20:00 часот, во паркот „Пушкин“, Кисела Вода.
Програмата ќе се состои од настап на женскиот камерен хор „Св. Злата Мегленска“ и поетско читање на руска класична литература од страна на студентите на катедрата за руски јазик од Филолошкиот Факултет „Блаже Конески“ од Скопје. Истовремено ќе се положи свежо цвеќе од делегација на Општина Кисела Вода и делегација на Амбасадата на Руската федерација, како и делегација на невладини организации од Општина Кисела Вода.
Untitled Document

Пребарување
Внесете клучни зборови:
  во
 
Анкета
Дали сте задоволни од ажурирањето на веб-страната со нови информации?
Да
Не
резултати
 
Актуелно
 Архива
 Дискусии

http://www.kiselavoda.gov.mk/217/Cetirigodisna brosura Rabotna Verzija_5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Broshura KV.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/opstina kisela voda brosura A5 za meil korekcija.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/brosura A5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/ednagodina.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Prezentacija MEEP Kisela Voda 2010-2014 FINAL.pdf
http://kiselavoda.gov.mk/mak/index.asp?id=273
http://kiselavoda.gov.mk/mak/diskusii.asp?temaid=1
www.mt.com.mk
 
     
Copyright © 2005 Municipality of Kisela Voda, All rights reserved