Untitled Document
 Насловна  Мапа на сајтот   mak   eng


8/25/2019 

Мени
 Профил на општината
 Градоначалник и совет
 Организациона поставеност на секторите
 Месни заедници
 Спорт и млади
 Документација
 Издавачка дејност (Службени гласници)
 Формулари и жиро сметки
 Информативен центар
 Детални урбанистички планови
 Актуелни тендери
 Верификувани документи од Советот
 Карта на општината
 Контакт
 Училишен спорт
 Унија на спортски педагози-Кисела Вода
 ЈКП Комуналец - Кисела Вода
 Извештаи за стратегиска оценка на животната средина
 Оттуѓување на градежно земјиште - актуелни објави
 Известувања
 Извештај на Координаторот за еднакви можности на жените и мажите за 2012 година на Општина Кисела Вода

 
СООПШТЕНИЕ
20.06.2013

Почитувани граѓани на Општина Кисела Вода,
Ве информираме дека на ден 21.06.2013 година (петок), се отвара oсмото по ред, традиционално Културно лето во Кисела Вода, годинава под мотото ,,Бранувано Три Круши 2013-то културно лето". Програмата започнува во 21:00 часот со Свечено отварање на културното лето, со настап на црковниот хор ,,Хармосини" и целовечерен концерт на групата ,, Синтезис".
Општина Кисела Вода останува доследна на традицијата и обезбедува бесплатен автобуски превоз за граѓаните. Локација на тргнување на автобусите се:
-,,Шампионче"- ул. Огњан Прица
- пред сала ,,Расадник"
- последна автобуска постојка бр. 24.
Тргнување на автобусите е во 19часот и 30 минути, а враќањето е по завршување на програмата со истиот автобуски превоз.

Ве очекуваме,

ОПШТИНА КИСЕЛА ВОДА

Untitled Document

Пребарување
Внесете клучни зборови:
  во
 
Анкета
Дали сте задоволни од ажурирањето на веб-страната со нови информации?
Да
Не
резултати
 
Актуелно
 Архива
 Дискусии

http://www.kiselavoda.gov.mk/217/Cetirigodisna brosura Rabotna Verzija_5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Broshura KV.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/opstina kisela voda brosura A5 za meil korekcija.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/brosura A5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/ednagodina.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Prezentacija MEEP Kisela Voda 2010-2014 FINAL.pdf
http://kiselavoda.gov.mk/mak/index.asp?id=273
http://kiselavoda.gov.mk/mak/diskusii.asp?temaid=1
www.mt.com.mk
 
     
Copyright © 2005 Municipality of Kisela Voda, All rights reserved