Untitled Document
 Насловна  Мапа на сајтот   mak   eng


8/25/2019 

Мени
 Профил на општината
 Градоначалник и совет
 Организациона поставеност на секторите
 Месни заедници
 Спорт и млади
 Документација
 Издавачка дејност (Службени гласници)
 Формулари и жиро сметки
 Информативен центар
 Детални урбанистички планови
 Актуелни тендери
 Верификувани документи од Советот
 Карта на општината
 Контакт
 Училишен спорт
 Кошарка
 Фудбал
 Одбојка
 РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИ ВО ОДБОЈКА-девојчиња
 
 Мали олимписки игри 2011 година
 Унија на спортски педагози-Кисела Вода
 ЈКП Комуналец - Кисела Вода
 Извештаи за стратегиска оценка на животната средина
 Оттуѓување на градежно земјиште - актуелни објави
 Известувања
 Извештај на Координаторот за еднакви можности на жените и мажите за 2012 година на Општина Кисела Вода


  

  

  

  

  

 

 

  
 
Одбојка

ОПШТИНА КИСЕЛА ВОДА
УЧИЛИШЕН СПОРТ СЕЗОНА 2009/2010


РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИ ВО ОДБОЈКА


ЕСЕНСКИ ДЕЛ


 1 коло ( среда 28.10-2009):
1.ОУ Кирил Пејчиновиќ – ОУ Круме Кепески                                          2:0
2.ОУ Рајко Жинзифов – СВ Климент Охридски                                       2:1
3.ОУ Невена Георгиева Дуња – ОУ Кузман Јосифовски Питу              2:1
Место на одржување,  училишна сала на ОУ Кирил Пејчиновиќ
Време на одржување, 13 00 часот.


2 коло (вторник 04.11-2009):
 1.ОУ СВ. Климент Охридски – ОУ Кирил Пејчиновиќ                            0:2
2.ОУ Кузман Јосифовски Питу – ОУ Рајко Жинзифов                             1:2
3.ОУ Круме Кепески – ОУ Невена Георгиева Дуња                                2:0
Место на одржување, училишна сала на ОУ СВ. Климент Охридски
Време на одржување, 13 00 часот.


Табела:
1. ОУ Кирил Пејчиновиќ                          2 2 0 4:0 4
2. ОУ Рајко Жинзифов                             2 2 0 4:2 4
3. ОУ Круме Кепески                               2 1 1 2:2 2
4. ОУ Н.Г.Дуња                                       2 1 1 2:3 2
5. ОУ К.Ј.Питу                                         2 0 2 2:4 0
6. ОУ СВ. Кл. Охридски                          2 0 2 1:4 0ПРОЛЕТЕН  ДЕЛ
3 коло ( вторник 30.03.2010):
1.ОУ Кузман Јосифовски Питу - ОУ СВ. Климент Охридски
2. ОУ Невена Георгиева Дуња - ОУ Кирил Пејчиновиќ
3. ОУ Рајко Жинзифов - ОУ Круме Кепески
Место на одржување, спортска сала Независна Македонија
Време на одржување, 12 45 часот.


4 коло (вторник 13.04-2010):
1.ОУ Кирил Пејчиновиќ - ОУ Рајко Жинзифов
2.ОУ Круме Кепески - ОУ Кузман Јосифовски Питу
3.ОУ СВ. Климент Охридски - ОУ Невена Георгиева Дуња


Место на одржување, спортска сала Архиепископ Доситеј
Време на одржување, 12.45  часот.


5 коло ( вторник 20.04 -2010)
1.ОУ Круме Кепески - ОУ СВ. Климент Охридски
2.ОУ Рајко Жинзифов - ОУ Невена Георгиева Дуња
3.ОУ Кузман Јосифовски Питу


Место на одржување, спортска сала  Независна Македонија
Време на одржување, 12 45 часот.


  ½ ФИНАЛЕ  (  сабота 24.04-2010)
    1-от  со 4-от
    2-от со 3-от
Место на одржување, спортска сала  Архиепископ Доситеј
Време на одржување, 11 00 часот.


ФИНАЛЕ ( недела 25.04-2010)
За 3-то и 4-то место
За 1-во и 2-ро место


Место на одржување, спортска сала  Независна Македонија
Време на одржување, 11 00 часот.
  Untitled Document

Пребарување
Внесете клучни зборови:
  во
 
Анкета
Дали сте задоволни од ажурирањето на веб-страната со нови информации?
Да
Не
резултати
 
Актуелно
 Архива
 Дискусии

http://www.kiselavoda.gov.mk/217/Cetirigodisna brosura Rabotna Verzija_5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Broshura KV.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/opstina kisela voda brosura A5 za meil korekcija.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/brosura A5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/ednagodina.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Prezentacija MEEP Kisela Voda 2010-2014 FINAL.pdf
http://kiselavoda.gov.mk/mak/index.asp?id=273
http://kiselavoda.gov.mk/mak/diskusii.asp?temaid=1
www.mt.com.mk
 
     
Copyright © 2005 Municipality of Kisela Voda, All rights reserved