Search
Close this search box.

Без вода дел од Кисела Вода

Поради дефект на шибер затварач профил ф-100 милиметри на улица “Жарко Зрењанин” бр.78 раскрсница со улица “Стари Новакиња”, денес без водоснабдување ќе останат корисниците од улиците “Стари Новакиња”, “Роман Ролан” и “Димитар Гуштанов” од 11:30 часот па се до санирање на дефектот.

Споделете:

Scroll to Top