Search
Close this search box.

Ваучери за спортски камп за најдобрите одбојкарки и ракометарки од училиштата во Кисела Вода

Одбојкарките од ООУ “Партенија Зографски” и ракометарките од ООУ “Кузман Шапкарев” кои се победници во општинската лига на спортови ја посетија Општина Кисела Вода. Остварија средба со градоначалникот Орце Ѓорѓиевски,

Прочитајте повеќе »

​ Ѓорѓиевски: Во партнерство со “Екотип” целосно го опремивме ООУ “Н. Г. Дуња” со пречистувачи на воздух Од денес, ООУ “Невена Георгиева Дуња” е првото основно училиште на Балканот, целосно опремено со пречистувачи на воздух. Градоначалникот Орце

Прочитајте повеќе »

По 30 години реконструкција на “Солунска Глава”, “Тошевска”, “Шиндаровска” и крак од “Илија Ристевски”

Градоначалникот Орце Ѓорѓиевски денес изврши увид во градежните активности во селото Драчево. Таму, во напредна фаза е реконструкцијата на повеќе улици кои се видно оштетени и на ваков реконструктивен зафат

Прочитајте повеќе »

Ѓорѓиевски на билатерални средби: Успешните сообраќајни решенија од Сараево, можат да бидат пресликани во јавниот превоз во градот Скопје и другите општини

Во рамки својата посета на Сараево, каде Претседателот на ЗЕЛС, Орце Ѓорѓиевски, учествуваше на меѓународен самит за зелена мобилност, тој оствари значајни билатерални средби со неколку високи претставници на локалната

Прочитајте повеќе »

Ваучери за спортски камп за најдобрите одбојкарки и ракометарки од училиштата во Кисела Вода

Одбојкарките од ООУ “Партенија Зографски” и ракометарките од ООУ “Кузман Шапкарев” кои се победници во општинската лига на спортови ја посетија Општина Кисела Вода. Остварија средба со градоначалникот Орце Ѓорѓиевски,

Прочитајте повеќе »

​ Ѓорѓиевски: Во партнерство со “Екотип” целосно го опремивме ООУ “Н. Г. Дуња” со пречистувачи на воздух Од денес, ООУ “Невена Георгиева Дуња” е првото основно училиште на Балканот, целосно опремено со пречистувачи на воздух. Градоначалникот Орце

Прочитајте повеќе »

June 2024

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
  • Прес-конференција на Градоначалникот Орце Ѓорѓиевски за услугата "Итно копче"
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
  • Роденден - Општина Кисела Вода
  • Роденден на општина Кисела Вода
30
Scroll to Top