Search
Close this search box.

Во петок започнува Културно лето Три Круши 2014

Во петок, 27.06.2014,  со почеток во 20 часот и 30 минути, стартува овогодинешното издание на Културното лето Три Круши, манифестација која традиционално се одржува по 9ти пат и претставува вистински културен бренд на општина Кисела Вода. Широката палета од културни случувања која ќе и биде понудена на публиката ги содржи најдобрите музички случувања, театарски и филмски проекции и остварувања. Локацијата на која ќе се одвиваат културните настани се до крајот на месец јули, кога завршува оваа манифестација, е верско-рекреативниот локалитет Три круши, а комплетната програма, можете да ја погледнете подолу.

 

 

 

 

Споделете:

Scroll to Top