Search
Close this search box.

Дел од улицата „Пандо Кљашев“ утре без струја

Дел од корисниците лоцирани на улицата „Пандо Кљашев“ во општина Кисела Вода, утре , во периодот од 8:30 до 12 часот ќе бидат без струја.

 

Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, причина за прекините во снабдувањето со електрична енергија е изведувањето зафати во дистрибутивната мрежа од страна на ЕВН Македонија АД.

Споделете:

Scroll to Top