Search
Close this search box.

Известување за прекин во водоснабдувањето

Поради дефект на водоводна мрежа на улица “Ѓорѓи Војтех”, без водоснабдување ќе останат корисниците од улиците “Ѓорѓи Војтех”, “Марија Кири”, “Гутенбергова”, “Б.Заревски”, полициската станица Драчево и Амбулантата од 13:30 часот па се до санирање на дефектот.

Споделете:

Scroll to Top