Search
Close this search box.

Концертот на Миле Кузмановски вечерва во Паркот на бранителите

Вечерва со почеток во 20:30 часот, во Паркот на бранителите во населба Драчево, концерт ќе одржи популарниот македонски фолк изведувач Миле Кузмановски. Истиот е дел од културното лето „Три круши“ и беше закажан за во понеделникот, но поради лошите временски услови беше одложен.

 

Општина Кисела Вода која е организатор на концертот вечерва ги поканува сите лубители на квалитетената македонска народна песна вечерва да дојдат во Паркот на бранителите и да бидат дел од овој целовечерен концерт.

Споделете:

Scroll to Top