Search
Close this search box.

Корисниците од улицата „Првомајска“ утре без струја

Од регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по известувањето добиено од ЕВН Македонија АД, известуваат дека утре, 11.04.2014 (петок), без електрична енергија во периодот од 08:00 до 09:00 часот ќе останат корисниците од бул. “Борис Трајковски”, поточно бензинската пумпа “Марија Трејд”.

Прекините во напојувањето со електрична енергија се поради изведување планирани технички зафати во дистрибутивната мрежа на ЕВН Македонија АД.

Споделете:

Scroll to Top