Search
Close this search box.

Поважни Телефони

Полиција 192 
Брза помош     194 
Противпожарна бригада    193
Известување и тревожење   930
АМСМ      196
 
Полициски станици
МВР – Кисела Вода    3223410
Полициска станица – Драчево   2763330
 
ПТТ
Пошта Драчево     2791014
Пошта Стара Рампа    2772123
Пошта Црниче     3113499
Пошта Расадник     2775725
 
Здравствени државни организации
Поликлиника Драчево    2795112
 
Здравствени приватни организации
Афродита     2781695
Виола Медикал     2736254
Долорес      2776334
Др. Ана      2773337
Др. Павлова     2773029
Др. Стојановски     2794883
Еховита      2777535
Интермедика     2796559
Медикал П.З.О.     2780053
Феличита     2782714
 
Банки
Комерцијална Банка – Кисела Вода  2775057
Комерцијална Банка – Драчево   2791032
Стопанска Банка – Кисела Вода   2770370

 

 

Аптеки
Молика      2778593
Виола      2736254
Виталис      2793105
Зегин – н.Драчево    2792000
Зегин – Кисела Вода    2772085
Јована Фарм     2793651
Мак Лек      2796937
Медела      2773132
Молика      2778593
Херба Медика     2772139
Градска аптека-Гоце Делчев   2700092
Градска аптека-Драчево    2700813

 

Земјоделски Аптеки
Емако      2791059
Семенарна СК     2783225
Агро-идеал     2796725

 

Хотели
Вонд      2784326
Империјал     2736053
Олимписко село     3177010
Пелагонија     3114108
Три Ѕвезди     2774553

 

Цркви
Св. Ѓорѓи     2779162
Св. Спас      2791019
Св. Петка     3238066

 

Супермаркети
Тинекс – Кисела Вода 1    2779625
Тинекс – Кисела Вода 2    2700009
Јуниори      2734574
Кам Маркет – Драчево    2700831
Кам Маркет – Кисела Вода    2776333
СП Маркет – Драчево    2795395
СП Маркет – Кисела Вода    2782711
СП Маркет – Расадник    2779502

 

Бензински Пумпи
Макпетрол – Драчево    2700804
Макпетрол – Кисела Вода   2700043
Супертрејд     2777499

 

Авто Школи
Нова      2791535
Селика      2700132

 

Основни Училишта
ОУ Кузман Јосифовски – Питу   2734425
ОУ Партение Зографски    2771753
ОУ Кирил Пејчиновиќ    2776643
ОУ Невена Ѓерѓиева – Дуња    2776230
ОУ Круме Кепески    2777500
ОУ Рајко Жинзифов    2791025
ОУ Кузман Шапкарев    2793002
ОУ Климент Охридски    2791086

Споделете:

Scroll to Top