Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Утре, петок, 30.05.,  од 10.00 часот до 12.00 часот во организација за Одделението за култура при општина Кисела Вода, во Паркот на бранителите, во населба Драчево, по четврти пак  ќе се реализира  ,, Мултимедијален хепенинг,, во соработка со основните училишта .

Овогодинешната тема на хепенингот ќе биде: “Светот- имагинарен и реален”. Целта на проектот  е ликовната и музичката уметност креирана и интерпретирана од најмладите да се презентира на граѓаните и воедно да претставува креативно и забавно дружење меѓу учениците за крајот оваа учебна 2013/2014година.

Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

Споделете:

Scroll to Top