Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Денеска, среда (04.06.2014) во ОУ,,Кирил Пејчиновиќ “ со почеток во 20.00 часот ќе се одржи свеченото чествување на 215 годишнината од раѓањето на познатиот светски поет  Александар Сергеевич Пушкин.

Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот. 

Споделете:

Scroll to Top