Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Во понеделник (19.08.2013) во големата сала на Општина Кисела Вода, со почеток во 11:00 часот, ќе се одржи пресконференција во врска со реализацијата на проектот 100 пешачки премини за подобра безбедност на 10.000 ученици. На пресконференцијата свои обраќања ќе имаат Министерот за внатрешни работи   Г-ѓа Гордана Јанкуловска, Претседателот на Ребуличкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата Г-дин Никола Анѓеловски и градоначалникот на Општина Кисела Вода Г-ѓа Билјана Беличанец Алексиќ.

Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот. 

Споделете:

Scroll to Top