Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Општина Кисела Вода и град Скопје Ве покануваат на пуштањето во употреба на системот за функционирање на подземните контејнери за одлагање комунален отпад на територијата на општина Кисела Вода, што е закажана за утре 15.04.2015 година, среда/ во 12:30 часот, во паркот на улицата “Димитрие Чуповски” во населба Драчево.

 

На пуштањето во употреба на подземните контејнери ќе присуствуваатградоначалникот на општина Кисела вода,Билјана Беличанец-Алексиќ, градоначалникот на град Скопје, Коце Трајановски, и директорот на ЈП „Комунална хигиена“, Ракип Дочи.

Споделете:

Scroll to Top