Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Во понеделник, 13.07.2015, во големата сала на општина Кисела Вода, со почеток во 11:00 часот ќе бидат доделени решенија за легализација на бесправно изградени објекти.

 

Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

 

Споделете:

Scroll to Top