Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Денес, петок, 14.02.2014, со почеток во 11:00 часот, во кругот на општина Кисела Вода, градоначалничката на општината, Билјана Беличанец Алексиќ и директорот на Агенцијата за катастар, Славче Трпескиќе одржат прес по повод Отворените денови на Катастарот во село Драчево.

 

Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

Споделете:

Scroll to Top