Search
Close this search box.

Поради лошите временски услови, одложен концертот на Миле Кузмановски

Општина Кисела Вода информира дека поради ненадејната промена во временските услови, концертот на Миле Кузмановски кој е дел од културното лето “Три круши” и беше закажан за вечерва, повторно се одложува. Истиот ќе биде одржан во нов термин, за кој општина Кисела Вода дополнително, навремено ќе ве извести.

Споделете:

Scroll to Top