Search
Close this search box.

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИ ВО КОШАРКА

ЕСЕНСКИ ДЕЛ

 

1 КОЛО-22.10.2009

 

1. КУЗМАН ШАПКАРЕВ-РАЈКО ЖИНЗИФОВ
2. СВ.КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ-КРУМЕ КЕПЕСКИ
3. КУЗМАН ЈОСИФОВСКИ ПИТУ-ПАРТЕНИЈА ЗОГРАФСКИ

 

Домаќин- КУЗМАН ШАПКАРЕВ

 

2 КОЛО-29.10.2009

 

1. ПАРТЕНИЈА ЗОГРАФСКИ-СВ.КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ
2. КРУМЕ КЕПЕСКИ-КУЗМАН ШАПКАРЕВ
3. РАЈКО ЖИНЗИФОВ-КУЗМАН ЈОСИФОВСКИ ПИТУ

 

Домаќин- ПАРТЕНИЈА ЗОГРАФСКИ

 

3 КОЛО-05.11.2009

 

1. РАЈКО ЖИНЗИФОВ-СВ.КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ
2. ПАРТЕНИЈА ЗОГРАФСКИ-КРУМЕ КЕПЕСКИ
3. КУЗМАН ЈОСИФОВСКИ ПИТУ-КУЗМАН ШАПКАРЕВ

 

Домаќин- РАЈКО ЖИНЗИФОВ

 

4 КОЛО-12.11.2009

 

1. КРУМЕ КЕПЕСКИ-КУЗМАН ЈОСИФОВСКИ ПИТУ
2. РАЈКО ЖИНЗИФОВ-ПАРТЕНИЈА ЗОГРАФСКИ
3. КУЗМАН ШАПКАРЕВ-СВ.КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ

 

Домаќин- КИРИЛ ПЕЈЧИНОВИЌ

 

5 КОЛО-19.11.2009

 

1. ПАРТЕНИЈА ЗОГРАФСКИ-КУЗМАН ШАПКАРЕВ
2. РАЈКО ЖИНЗИФОВ-КРУМЕ КЕПЕСКИ
3. СВ.КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ-КУЗМАН ЈОСИФОВСКИ ПИТУ

 

Домаќин- ПАРТЕНИЈА ЗОГРАФСКИ

 

Споделете:

Scroll to Top