Search
Close this search box.

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИ ВО ОДБОЈКА-девојчиња

 
РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИ ВО ОДБОЈКА-девојчиња

ЕСЕНСКИ ДЕЛ

1 КОЛО-28.10.2009

1. КИРИЛ ПЕЈЧИНОВИЌ-КРУМЕ КЕПЕСКИ
2. РАЈКО ЖИНЗИФОВ-СВ.КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ
3. НЕВЕНА ГЕОРГИЕВА ДУЊА-КУЗМАН ЈОСИФОВСКИ ПИТУ

Домаќин- КИРИЛ ПЕЈЧИНОВИЌ

2 КОЛО-04.11.2009

1. СВ.КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ-КИРИЛ ПЕЈЧИНОВИЌ
2. КУЗМАН ЈОСИФОВСКИ ПИТУ-РАЈКО ЖИНЗИФОВ
3. КРУМЕ КЕПЕСКИ-НЕВЕНА ГЕОРГИЕВА ДУЊА

Домаќин- СВ.КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ

3 КОЛО-11.11.2009

1. КУЗМАН ЈОСИФОВСКИ ПИТУ- СВ.КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ
2. НЕВЕНА ГЕОРГИЕВА ДУЊА-КИРИЛ ПЕЈЧИНОВИЌ
3. РАЈКО ЖИНЗИФОВ-КРУМЕ КЕПЕСКИ

Домаќин- КУЗМАН ЈОСИФОВСКИ ПИТУ

4 КОЛО-18.11.2009

1. СВ.КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ-НЕВЕНА ГЕОРГИЕВА ДУЊА
2. КРУМЕ КЕПЕСКИ-КУЗМАН ЈОСИФОВСКИ ПИТУ
3. КИРИЛ ПЕЈЧИНОВИЌ-РАЈКО ЖИНЗИФОВ

Домаќин- КРУМЕ КЕПЕСКИ

5 КОЛО-25.11.2009

1. РАЈКО ЖИНЗИФОВ-НЕВЕНА ГЕОРГИЕВА ДУЊА
2. КРУМЕ КЕПЕСКИ-СВ.КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ
3. КУЗМАН ЈОСИФОВСКИ ПИТУ- КИРИЛ ПЕЈЧИНОВИЌ

Домаќин- РАЈКО ЖИНЗИФОВ

Споделете:

Scroll to Top